banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Özdınak Anı Maçı ile Anıldı..!
banner98

Sarınç futbol masterleri ile Özdınak ailesi tarafından üçüncü kez organize edilen Hale Özdınak anı maçında Sarınç masterleri ile Mesarya dostluk masterleri karşı karşıya geldi. Geçitkale sahasında oynanan merhum Hale Özdınak anı futbol karşılaşmasında Sarınç masterleri, Mesarya dostluk materlerini 3-0 mağlup etti.

Adını Yaşatacağız

Karşılaşmanın ardından merhum Hale Özdınak’ı eşi Eser Özdınak yaptığı konuşmada katılımcılara, katkı koyan destek olan herkese teşekkür ederek, eşinin adını yaşatmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ödül

3.Hale Özdınak anı maçın ardından düzelenen ödül töreninde Sarınç futbol masterleri ile Mesarya dostluk materlerine kupaları, merhum Hale Özdınak’ın eşi Eser Özdınak, Sarınç masterleri başkanı Ahmet Sarınç tarafından verildi. Ardından Özdınak ailesi ile Sarınç masterleri yönetimi tarafından hazırlanan börek, çörek ve içecekler katılımcılara ikram edildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75