banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Özdemir'den Yeni Süper Lig Açıklaması..!
banner98

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen Süper Lig'in geleceğine dair Akşam Gazetesi'ne açıklamalar yaptı. Özdemir, "Bizim temennimiz ligin oynanıp, tamamlanması. Önce 2 Nisan’ı bir görelim, ondan sonra yeni bir değerlendirme yaparız." dedi.

Bunun sadece Türkiye Futbol Federasyonu'nun vereceği bir karar olmadığının altını çizen Nihat Özdemir "Yapılacak Bilim Kurulu’nun tavsiyelerine göre oturup, yeni bir yol haritası belirleriz" ifadelerini kullandı.

Başkan Nihat Özdemir, bazı yöneticilerin ligin geleceğine dair yaptıkları yorumların yersiz ve zamansız olduğunu da belirtti.

Dünyanın benzeri görülmemiş bir felaketten geçtiğini ifade eden Başkan Nihat Özdemir "Sis bulutlarının dağılmasından sonra sağlıklı bir değerlendirme yapabiliriz. Şu anda polemik üretecek yaklaşımlar ve açıklamaların içinde olmamalıyız” dedi.

Özdemir, “Türkiye’deki ortamın iyi olmasını bekliyoruz. Türkiye’deki şartların iyi olmasını diliyoruz” temennisinde bulundu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75