banner108
Öne Çıkanlar Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..! Gökhana 17 Maç Ceza..! Transferde 216 İmza..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

ÖzCAN, HasCAN, DebolaCAN, GG artık yakıyor CAN..! (2-3)
banner98

 




           
            Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanan Lefkoşa derbisinde Gençlik Gücü, ezeli rakibini 3-2 mağlup ederek puanını 31’e yükseltti ve ligde kalma adına büyük avantaj elde etti. GAÜ Çetinkaya ise aldığı bu mağlubiyet sonrasında kötü gidişine devam etti.


Gençlik Gücü, 10.dakikada Özcan Saygı’nın golü ile 1-0 öne geçerken, 16.dakikada Faye skora dengeyi getirdi. Dakikalar 29’u gösterdiğinde orta hakem İhsan Payas’ın verdiği tartışmalı penaltının ardından Gençlik Gücü, Hascan’ın ayağından yeniden öne geçerken, penaltıya sebebiyet veren Zihni Temelci de direkt kırmızı kartla cezalandırıldı. İlk devrenin uzatma dakikalarında orta hakem İhsan Payas bu kez GAÜ Çetinkaya lehine penaltı kararı verirken, atışı kullanan Mustafa Yaşınses ilk devrenin skorunu belirledi.


Karşılaşmanın 82.dakikasında Özcan’ın asisti ile Debola filelere gönderirken, maç da bu skorla tamamlandı ve Gençli Gücü altın değerinde bir 3 puanı hanesine yazdırarak iyice rahatladı.


Yer : Lefkoşa Atatürk Stadı

Hakemler : İhsan Payas, İsfendiyar Açıksöz, Enver Kalkın, Mehmet Sezener

GAÜ Çetinkaya : Ufuk, Tunç, Kağan(66’Hakan), Ahmetcan, Mustafa Yaşınses, Faye, Sercan, Zihni, Emre(75’Erhan), Badji, Mustafa Baran

Gençlik Gücü : Çağatay, Addo, İsmail(74’Hakan Altın), Özcan, Hascan, Ali, Burak, Derviş, Tayfun(81’Hüseyin Yıldırım), Gökhan, Dodja(49’Debola)

Goller : 16’Faye, 45’(P) Mustafa Yaşınses (GAÜ Çetinkaya), 10’Özcan Saygı, 31’(P) Hascan Kırmaz ve 82’Debola (Gençlik Gücü)

Kırmızı Kart : 29’Zihni Temelci (GAÜ Çetinkaya)


Maçtan Notlar

6.dakikada gelişen GG atağında sağdan Hascan’ın ortasında Dodja topa dokunamadı ve GG mutlak bir golden oldu.



10.dakikada İsmail’in ortasında Zihni topu kafa ile uzaklaştırdı, dönen topa gelişine çok sert vuran Özcan Saygı topu filelere gönderdi ve Gençlik Gücü 1-0 öne geçti.



16.dakikada sağdan yapılan ortada kaleci Çağatay boşa çıktı, Emre Özsin kafa ile çevirdi ve Faye tamamladı (1-1).



24.dakikada Hascan’ın uzaktan vuruşunu Ufuk önledi.



29.dakikada Özcan’ın şutunu Ufuk çıkardı, dönen topa İsmail vurdu ancak topu Zihni engelledi. Bu pozisyonda orta hakem İhsan Payas, Zihni’nin topu eliyle engellediğini varsayarak penaltı noktasını gösterdi ve Zihni’yi kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.



Atışı kullanan Hascan topu filelere gönderdi (1-2).



45.dakikada sağdan gelişen GAÜ Çetinkaya atağında yapılan ortada top Addo’nun eline çarpınca hakem yeniden penaltı noktasına başvurdu. Atışı kullanan Mustafa Yaşınses skoru 2-2’ye getirdi ve ilk devre bu skorla tamamlandı.



68.dakikada GG savunmasında yapılan hatada top Faye’nin önünde kaldı, golcü futbolcu vuruşunu yaptı ve top bu pozisyonda Gökhan’ın eline çarptı. Sarı kırmızılılar yoğun penaltı itirazında bulunurken, hakem oralı olmadı.



70.dakikada Emre Özsin’in vuruşunu Çağatay çıkardı.
82.dakikada sağdan Özcan’ın ortasında Debola topu filelere gönderdi (2-3).



90+3.dakikada Hascan’ın müthiş vuruşunu Ufuk aynı güzellikte çıkardı.



Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Gençlik Gücü, ezeli rakibi GAÜ Çetinkaya’yı 3-2 mağlup ederek haftayı 3 puanla tamamladı.


HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75