banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Özbiler’den sitem..!
banner98
















           Dilek Özbiler, Adana’da futbol oynarken, A Milli takıma seçildiğini, Milli takıma seçildikten sonra ülkemizde yeni gelişmekte olan futbol tenisi milli takımının kurulduğunu ve teklif almasına rağmen A milli takımı seçtiğini belirtti. Bu gelişmelerden sonra 13-19 Kasım tarihleri arasında düzenlenen FIFTA Futbol tenisi “Demokrasi” Dünya Şampiyonasına katılan KKTC bayan Milli takımına çağrılmayı beklediğini belirten Dilek Özbiler, davet almadığından yakındı. KKTC Bayan Milli takımın kurulduğunu antrenmanlara başladığını belirten Dilek Özbiler, gelişmelerden haberi olmadığı için Futbol tenisi Federasyon başkanı Şevket Songur’a mesaj yazarak, Milli takıma seçilen sporcuları hangi kriterlere göre seçtiklerini sorduğunu, aldığı cevap ise Federasyon tarafından düzenlenen turnuvaya katılmadığı için alınmadığı yönünde ilginç bir açıklama ile karşı karşıya kaldığını söyledi.



         Ülkemizde düzenlenen turnuva ve etkinlik olmadığını iddia eden Dilek Özbiler, Federasyonun görevi yapılacak olan organizasyonları duyurmakla yükümlü olduğunu belirten Dilek Özbiler, bir yıldır İstanbul’da yaşayan Zehra Borazancı’nın Milli takıma seçildiğini, ülkemizde olan ve Milli takıma seçilmeyen sporculara yapılan haksızlık olduğuna vurgu yaparak bu yaklaşımı doğru bulmadığını, alttan gelen sporcularında bu haksızlığı yaşamasını istemediğini söyledi.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75