banner108
Öne Çıkanlar Ünal Aysal Mormenekşe ile GHE Yeni Yıla 1er Puanla Giriyor.. (11) KKTC MOK başakşehir tek golle vurdu Ağdelen
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ozanköy’den 1 Kurşunda Kartal’a..! (1-1)
banner98
 



YER: Lefkoa Atatürk Stadı.

HAKEMLER: Hüseyin Eyyüpler-Hüseyin Özaık-Sertan Alkın

YENİCAMİ: Ercan- Oladele- Salih (Hasan dk. 69)- M.Altın- Ünal- Tansel- M.Gökta-J.Ebuka- J.Okoli- (Farouk dk.69) – Behiç (Osman dk.66)- Yasin

OZANKÖY: M.Emin- Hasan- Saydam- Zihni- Lewis- Naimke- Serhan (Mustafa dk.67)- Muhammed-Ertaç- Bekir- Ahmet (Alpay dk.27) (Murat dk. 90+2)

GOLLER: Dk. 88 J.Ebuka (YENİCAMİ), Dk. 52 Etaç (OZANKÖY)

 

K-Pet Süper Ligi’nde lider Yenicami ligde son sırada bulunan Ozanköy karısında uzun süre geride götürdüğü maçın son dakikalarında bulduğu golle 1 puan alabildi. Bu sonuçla takipçisi Doğan Türk Birliği ile puan farkı da 4’e indi.

 4. dakikada gelişen Yenicami atağında Mehmet Altın sağ taraftan rakip ceza alanına girdi. Pasında Tansel boş pozisyonda topu dışarı attı.

  14. dakikadaki atakta Yenicami’den John Okoli sol taraftan rakip ceza alanına girdi, rakibinden kurtulduktan sonraki vuruşunda kaleci topu kornere attı.

  52. dakikada Ozanköy öne geçti. Sağ taraftan gelişen atakta Bekir ceza alanındaki Ertaç’ı gördü. Ertaç boş pozisyonda vuruşunu yapmadı, kaleciyi geçmek isteyince seken top tekrar önüne geldi. Vuruşunda Oladele’nin müdahalesine rağmen top ağlara gitti ve Ozanköy deplasmanda 1-0 öne geçti.

  65. dakikada ani gelişen Ozanköy atağında Bekir sol taraftan tıpkı atılan gol gibi rakip ceza alanına girdi. Pasında Ertaç bom boş pozisyonda topu filelere gönderemedi. Defanstan seken topa bir kez daha vurdu ancak defans bu ke topu uzaklaştırınca Ozanköy 2 farklı öne geçme şansını kullanamadı.

  88. dakikada Yenicami aradığı golü buldu. M.Göktaş’ın sağdan ortasında kaleci M.Emin de topa çıkamayınca John Ebuka kafa vuruşu ile topu ağlara yollayarak skoru 1-1 yapan golü attı.

  90+3’ncü dakikada Yenicami’den M.Göktaş’ın pasında M.Altın ceza alanı içinden topa çok kötü vurarak üstten dışarı gönderince maç 1-1sona erdi. Bu sonuçla Yenicami puanını 51’e yükseltirken Ozanköy de puanını 18 puana çıkardı.

  Gençler maçını Yenicami gençleri 6-1 kazandı.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75