banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Şanlıtürk Korbay Değirmenlik Evinde Gülüyor.. (20)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ozanköy’de Transfer Seferberliği..! 5 İmza..!
banner98

Ozanköy, gün adına birçok ismi kadrosuna kattı. Başkan Mustafa Karabina Başkanlığındaki Ozanköy, öğle saatlerinde Özcan Saygı ile anlaşırken, daha sonra ise dört isimle daha anlaşma sağladı.

Birinci Lig ekiplerinden Ozanköy, ilk önce sol kanadını güçlendirdi. Kırmızı beyazlılar, serbest transfer hakkı bulunan Gençlik Gücü oyuncusu Özcan Saygı'yı kadrosuna kattı. Özcan, geçtiğimiz sezonun ikinci devresini kiralık olarak Ozanköy'de geçirmişti.

Ozanköy, Doğan Türk Birliği'nden Ali Nazlıoğlu ile Aytun Aygın, geçen yıl Göçmenköy kalesini koruyan Haspolat kalecisi Kemal Ağrı ve Gençlik Gücü'nden de Emrah Güler'i kadrosuna kattı. Ali Nazlıoğlu ve Aytun Aygın, geçtiğimiz sezon kiralık olarak yine Ozanköy forması giymişti.

Sırada Arda var

Ozanköy, Göçmenköy'ün yıldızı Arda Sözcü'yü kadrosuna dahil etmek için görüşmelerini sürdürüyor. Oyuncu ile büyük oranda anlaşma sağladığı öğrenilen Ozanköy'ün bu transferi de yakın bir zamanda açıklaması bekleniyor.

Haber: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75