banner108
Öne Çıkanlar Doğan Sabrımız Taşmıştır.. Vincent Allan Yeni Boğaziçi 1.Lige Düştü.. Forest İskelede Maden Buldu.. (02)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ozanköy’de Erseven Görevde..!
banner98

Bu değişiklikle takımın bu sezonda üçüncü teknik adamı takımın başına getirildi. Sezona Tayfun Kurtarıcıoğulları ile başlayan, daha sonra ise takımı Hüseyin Cantürk’e emanet eden Ozanköy camiası hafta sonu Hamitköy karşısında alınan farklı mağlubiyet sonrası Cantürk ile yolları ayırarak takımı Rıza Erseven’e teslim etti. Derviş Kolcu’ya teklif götüren Ozanköy camiası Kolcu’dan red cevabı alırken, arayışlarını hızlandıran Başkan Sami Otçuoğlu ve ekibi Rıza Erseven ile anlaşma sağlayarak takımı Erseven’e teslim etti.

Görevden alınan Teknik direktör Hüseyin Cantürk’ün ise sözleşmesinin tek taraflı fesh edilmesi nedeniyle tazminat talep ettiği ve Ozanköy’ün bu parayı ödemediği takdirde Federasyona başvuracağı gelen bilgiler arasında.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75