banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ozanköy, Mahmut Transferinden Vazgeçti..!
banner98

Geçtiğimiz hafta hem Yenicami hem de Mahmut Amasyalı ile her konuda anlaşan Ozanköy bu transferden vazgeçti.

Geçen hafta gerçekleşen ve 1 hafta sonra Ozanköy’ün bu transferden vazgeçmesi başarılı oyuncuyu çileden çıkardı. Mahmut kendisine ait sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Ozanköy Kulübü yönetimine sitemde bulundu.

Geçtiğimiz sezon Mehmetçik’te 10 gol ve 6 asistle kiralık olarak oynayan Mahmut özellikle uzak mesafeden attığı gollerle dikkat çeken bir oyuncu. Mahmut, spor servisine yaptığı açıklamada 1 hafta önce anlaştığı Ozanköy’ün teknik direktörü Hüseyin Cantürk’ün dün kendisini arayarak transferinden vazgeçtiklerini bildirdiğini söyledi.

Mahmut’un kendine ait sosyal medya hesabından yaptığı tepki dolu açıklaması şöyle:

Bu ülkede Futbolcu ile oyun oynamamak eksikti sanırım oda oldu!!

1 Hafta önce Ozanköy ile hem kendim hem kulübüm Yenicami anlaşmıştı. Her şey tamamdı imza dışında. Bugün telefonum çaldı Ozanköy teknik patronu sevgili Hüseyin Cantürk aradı ve transferimden vazgeçtiklerini söylediler. Beni geldiği ilk günden beri isteyen hoca yönetim karşısında beni yeterince savunamamış belli ki. Ozanköy kulübü başkanı önce aldım sonra istemedim olayına getirdi işi. Ben birçok kulüple görüşmeden Ozanköy’den dolayı görüşmeyi teşekkür ederek bitirdim. Şimdi sorarım benim bu durumumun hesabını kim verecek? Ozanköy yönetimi 2 yıldır birçok futbolcu ile sorun yaşadı, keza hocalarla. Hiç mi vicdanları yok? Nere kadar biz futbolcular mağdur olmaya devam edeceğiz? Bunun önlemi ne zaman alınacak? Lige 15 gün kala benim futbol hayatım nolucak? Bunların cevabını kim verecek? Teşekkürler Ozanköy umarım bu yönetim Ozanköy ismine daha da zarar vermeden giderler!!!!!

Haber: Cemil GARİP

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75