banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ kktc spor MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ozanköy'de ŞOK İstifa..!
banner98

Geride kalan 25. Haftada başarılı bir performans serg,leyen ve süper lige çok yakın olan Ozanköy’de bugün şok bir istifa yaşandı.

Bugün sahasında Mesarya’yı konuk eden ve karşılaşmanın uzatma dakikalarında sahalarımızda ender görülen bir şekilde kaleci Mehmedemin'in uzatmada kalesini terk ederek rakip ceza alanında kaydettiği golle 4-4 sona eren karşılaşma sonrası Ozanköy’de teknik heyet Rıza Erseven ve yardımcısı Necat Kurtarıcıoğluları başkana istifasını sundu.

Teknik heyet takımın 2-3 aydır maaşlarını alamadığı kendilerinin görevde olduğu sürece hiç ödeme almadıkları takıma verilen sözlerin tutulmadığı için görevden ayrılmak için yönetime istifalarını sundukları öğrenildi.

Yönetimin bugün toplanarak istifayı kabul edip etmeyeceği merakla beklenirken ödemeler konusunda nasıl bir yol çizeceği merakla bekleniyor.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Ozanköyde ŞOK İstifa..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75