banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik GG Kapanış Turnuvasında Şampiyon Gingi.. Pazarı bekliyor..! Ocak farklı kazandı..! (6-1)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ozanköy'de Büyük Operasyon..!
banner98

Ozanköy de başkan Gürkan Karaaziz ve yönetimi bu akşam A takım sporcuları ile yaptıkları görüşmeler sonrasında birçok oyuncunun ligin ikinci devresindeki paralarını peşin istemelerinden dolayı radikal bir karar alarak tüm oyunculara kulüp bulmaları söylendı. Bu gelişmeler sonrası teknik adam Kılıçali Kahraman’ın da istifa etmesini saygı ile karşılayan Ozanköy yönetimi tecrübeli teknik adamla yolları karşılıklı olarak ayırdı.

Başkan Karaaziz sitemize yaptığı açıklamada, A Takım futbolcuları ile yapılan toplantıda futbolcularımız bizden peşin ödeme istediler. Biz de böyle bir kulübün olmadığını, peşin ödeme yapan kulüp bulana, transfer olma izni vereceklerini açıklayarak bu dakikadan sonra bu oyuncular ile yola devam etmeme kararı aldıklarını açıkladı.

Karaaziz başkan bugün KTFF başkanı Hasan Sertoğlu ile görüşerek U 21 liginden çekilerek genç takımı A takım olarak sahaya sürme izni isteyeceklerini ve ligi bu şekilde tamamlama kararı aldıklarını bildireceklerini söyledi.

Ligden çekilerek ligdeki takımlara saygısızlık yapmak istemediklerini belirten Karaaziz ancak gelinen noktada artık sporcularında esiri olmayacaklarını bildirdi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75