banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı kktc spor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ötüken’de Durmak Yok..!
banner98

Kulüp Başkanı Yard. Doç. Dr. Emin Onuş başlatmış olduğu bağış kampanyası ve çeşitli sponsor desteği ile tüm sulama malzemelerini aldıklarını saha zeminini düzeltme ve kodlama çalışmalarının bu hafta tamamlandığını belirtti.

Önümüzdeki haftadan itibaren drenaj çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini belirten Başkan Onuş projelerinin çok ciddi olduğunu ve 17 dönüm büyüklüğünde olan arazilerine çim saha yanında başka sürprizlerin olacağını da sözlerine ekledi.

Projenin doğal güzelliğinin artması için sahanın dört bir tarafına fidan ekiminin olmazsa olmaz olduğunu söyleyerek Orman Dairesi Müdürü Cemil Karzaoğlu ve ekibine sonsuz teşekkürlerini iletti.

Orman Dairesi Müdürü Cemil Karzaoğlu ve Ötüken Türk Kardeş Ocağı Spor Kulübü Eş Başkanı Rifat Can birlikte kurdeleyi keserek ilk fidanın ekimini de yaptılar.

Karzaoğlu sahada yapılan çalışmaların takdire şayan olduğunu böyle bir projenin, spor tesisinin hayata geçmesi halinde örnek teşkil edeceğini ve böyle başarılı vizyon sahibi gençlerin olduğu sürece ülkemizin sportif açıdan ciddi ivme kazanacağını ifade etti.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Ötükende Durmak Yok..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75