banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Otçuoğlu; Dimdik Ayaktayız..!
banner98

Ozanköy'de yaşanan kriz sonrası açıklamalar yapan Başkan Sami Otçuoğlu biz üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirdik. Bu yaşanalara anlam vermiş değilim diyerek gitmek isteyen bedelini öder ve gider dedi. 

Başkan Sami Otçuoğlu açıklamasında Talat'a bugüne kadar 20 Bin TL Peşinat ve 2 maaş ödediğini, Özcan'a ise 15 Bin TL peşinat ve maaş ödediğini şu ana kadar takımda hiçbir maddi sıkıntı yaşanmamıştır dedi.. Bu sporcular sırf hocaya destek belirtmek için böyle bir yolu seçmişlerdir. Takımızda herhangi bir kriz ve sorun bulunmamaktadır. Emrah ise 12 Bin TL peşinat almasına rağmen Tayfun hocanın raporu doğrultusunda gönderilmiştir.

Akacan Ozanköy dimdik ayaktadır ve en kısa zamanda yeni teknik adamını belirleyecektir diyen genç başkan yolumuza aynı kararlıkla devam edeceğiz açıklaması yaptı. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75