banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Osman Solkanat Anı Maçı İle Anılıyor..!
banner98

Kuzey Kıbrıs futbol liglerinde yeni sezonun başlamasına bir hafta kala takımlarımız son hazırlık ve anı maçları ile tüm hazırıklarını tamamlıyor.

Lefke Spor Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen merhum Osman Solkanat anı maçı dokuzuncu kez düzenleniyor.

Batı bölgesinin süper lig temsilcileri Lefke ile Baf Ülkü Yurdu arasında merhum Osman Solkanat anı maçında karşı karşıya geliyor.

Lefke Spor Kulübü tarafından düzenlenen 9.Osman Solkanat anı maçı 5 Eylül Pereşembe (bugün) günü saat 17:15 de Lefke 16 Ağustos stadında Lefke ile Baf Ülkü Yurdu takımları yeni başlayacak lig öncesinde son prova niteliğindeki anı maçı ile son durumları değerlendirme fırsatı bulacakları anlamlı mücadelede kozlarını paylaşıyor.

9.Osman Solkanat Anı maçı sonrasında takımlara anı kupaları ve plaketler merhum Osman Solkant’nın Ailesi ve yetkililer tarafından verilecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75