banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ arenasporkolik Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

OSHAN: “ÜÇ PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ”
banner98

 



K-PET Süper Ligi’nin ilk dört haftasını 8 puanla üçüncü sırada tamamlayan Doğan Türk Birliği, 24 ekim cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Değirmenlik karşılaşması ile ilgili hazırlıklarını, teknik direktör Caner Oshan nezaretinde, antrenör Afün Girgen’in geçtiğimiz gün Pia Bella Sahası’nda yaptırdığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Caner Oshan çalışma sonrasında, Süper Lig’in yeni takımlarından Değirmenlik ile oynayacakları karşılaşma hakkında  açıklamada bulundu.

“Takımlar arasındaki kuvvet dengesi eşitlendi”

Ligin beşinci haftasının oynanacağı K-PET Süper Ligi’nde; sezon öncesinde ekonomik nedenlerle bütçelerini kısıtlamak zorunda kalan takımlar arasındaki kuvvet dengesinin, bu nedenle gözle görülür bir şekilde eşitlendiğine dikkat çeken teknik direktör Caner Oshan, “ Buna paralel olarak da, zirve mücadelesi yapan takım sayısı arttı. Ve bu artış bir yerde de, şampiyonluğu etkileyecek karşılaşmalardaki heyecan düzeyini arttırdı” ifadelerini kullandı.

“Nokta transferlerle kadromuzu zenginleştirdik”

“Doğan Türk Birliği’ni, şampiyonluğa oynayacak bir takım haline getirebilmek için, üç yıllık bir hazırlık dönemi geçirdik” diyerek sözlerini sürdüren teknik direktör Caner Oshan, Bu süreç içerisinde, Doğan’ı zirveye taşıyacak potansiyele sahip Serkan ve Serhan Önet kardeşlerin yanı sıra, Ahmet Coşkun gibi nokta transferlerle kadrolarını zenginleştirdiklerini ve bu suretle de, geçmiş yıllarda belirlemiş oldukları hedefe koşmaya başladıklarını vurguladı.

“Sentetik saha dezavantajımız”

Rakiplerini ayırt etmeden çok çalıştıklarını söyleyen Caner Oshan “Bu hafta, her haftada olduğu gibi yine çok önemli bir maça çıkıyoruz. Hazırlıklarımızı bu bilinç içerisinde yapıyor ve bu karşılaşmayı kazanmak istiyoruz. Zeminin sentetik oluşu, muhakkak ki bizim için dezavantaj. Ancak yine de, yabancıları kalburüstü olan ve sahalarında iyi oynayan Değirmenlik maçından üç puanla dönmek istiyoruz” dedi.  

Haber: Coşkun Kutay

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75