banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ortak düşünce sağlıklı bir yıl..!
banner98

 






Sedat Devecioğlu: Tüm ülkenin ve spor camiasının yeni yılını kutlayan Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, 2017 yılında güzel bir yıl dilerken, özelde ise Yenicami takımının iyi bir sezon geçirmesini diledi.

 

Bülent Aytaç: 2017 yılında savaşın ve terörün son bulmasını belirten Baf Ülkü Yurdu Teknik Direktörü Bülent Aytaç, ülkemiz adına ise spor daha iyi noktaya gelmesi dileğinde bulundu.

 

Mehmetali  Özgürgün: GAÜ – Çetinkaya takımının tecrübeli Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün ise 2017 yılı ile ilgili olarak verdiği mesajda sağlık ve huzurla birlikte mutluluk dolu bir yıl olmasını dilerken, iyilik dolu bir yıl ile birlikte hakkın ve hukukun olduğu, ölümsüz bir yıl diledi.

 

Hasan Topaloğlu: Gençler Birliği Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu ise 2017 yılında bütün spor camiasının iyi bir yıl geçirmesi ile birlikte sağlık ve huzurun ön planda olduğu bir sene diledi.

 

Toygar Davulcu: Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu ise 2017 yılı ile ilgili olarak verdiği mesajda sağlık ve huzurla birlikte iyi bir yıl olmasını diledi.

 

Mehmet Solkanat: Lefke Teknik Direktörü Mehmet Solkanat ise 2017 yılında Futbol ve insanımız adına mutlu bir yılın geçmesi ile birlikte Barış yılı olmasını söyledi.

 

Caner Oshan: Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan ise 2017 yılında her şeyden önce oyuncuların soyunup giyinebileceği, sıcak ortamlarda duş yapabileceği tesis yapımı dilerken, bütün spor camiası ile birlikte ülkenin 2017 yılını sağlık ve huzur ile geçirmesini diledi.

 

Muharrem Mertdin: Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü Muharrem Mertdin ise özelde spor camiası ile birlikte Küçük Kaymaklı camiasının yeni yılını kutlarken, sağlık ve mutlulukla dolu bir yıl diledi.

 

Mehmet Bolkan: Türk Ocağı takımının tecrübeli çalıştırıcısı Mehmet Bolkan ise 2017 yılı ile ilgili olarak verdiği mesajda, spor camiasının yeni yılını candan kutlarken, 2016 yılının genel anlamda tüm ülkeyi üzdüğünü 2017 yılının güzel olmasını, herkesin sağlık dolu bir yılı

olmasını söyledi.

 

Niyazi Göksun: Gençlik Gücü takımının genç Teknik adamı Niyazi Göksun ise yeni yılla ilgili olarak verdiği mesajda, 2017 yılının herkese sağlıkla birlikte neşe getirmesini, spor camiasının ise daha ileriye gideceği bir yıl olmasını diledi.

 

Derviş Kolcu: Yalova çalıştırıcısı Derviş Kolcu tüm halkın yeni yılını kutlarken, 2016 yılında yaşanan üzücü olayların, 2017 yılında yaşanmamasını dilerken, sağlık ve huzur dolu bir yıl olmasını diledi.

 

Mustafa Özarabacı: Değirmenlik Teknik Direktörü Mustafa Özarabacı ise çok şey isteyip dileyebileceklerini ancak olmayacağını çok iyi bildiğini, içimizin ciddi şekilde yandığı 2016 yılının geride kaldığını, 2017 yılında ise sağlık ve huzur dolu mutlu bir yıl diledi.

 

Mustafa Borataş: Dumlupınar’ın tecrübeli çalıştırıcısı Mustafa Borataş ise 2017 yılında 3-S’nin(Sevgi, Saygı,Sabır)  ön planda olduğu, sağlığın hep yanımızda olacağı bir yılla birlikte barış dolu bir yıl olmasını belirtti.

 

Hüseyin Cantürk: Mormenekşe Teknik Direktörü Hüseyin Cantürk ise savaşın ve terörün olmayacağı bir yıl dilerken sağlık ve huzur dolu bir yıl olmasını diledi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75