banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Binatlı YDÜ Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Örnek Bir Camia..!
banner98





Başkan Umut Saçıyor...

Görneç'in kurulduğu 1982 yılından beri aralıksız olarak yönetimlerin birçok kademesinde  görev yaptıktan sonra bir seneden beri başkanlık görevini üstlenen Alpay İnce takımına inancı ve güveni tam. Görneç köyünün KKTC üzerindeki konumunu ve nüfusunu dikkate alacak olursak Görneç KSK'nin nelere göğüs gerdiğini tahmin etmek zor olmadığını söylerken kulübün düzenlediği bir takım etkinlikler ve uzun yıllardır destek veren sponsorlar sayesinde 1'inci Lig’de olduklarını anlattı. 


Sentetik Stadın Sulama Sistemi Yok...

Görneç Üç Şehitler Stadı uzun yıllardır sulama siteminin kurulmasını beklediğini söyleyen başkan, yetkililer ile sürekli temasa geçtiklerini aktarırken bir türlü gerekenin yapılmadığını anlattı. Sentetikte sulama sistemlerinin olmasının öneminin altını çizen başkan Alpay İnce gerekenin ivedi yapılmasını istedi.


1'inci Lig'de Kalıcı Olacağız... 

Genç bir kadroya sahip olduklarını söyleyen başkan Lig’in ilk yarısının son iki haftasını maksimum puan alarak geçmek istediklerini değinirken futbolcularına güvendiğini belirtti.

Bir kaç haftadır son dakikalarda kaçan puan ve puanların çok büyük bir talihsizlik olduğunu anlatırken bu şansızlığı Dumlupınar deplasmanında kıracaklarını ve artık çıkışa geçeceklerini söyledi.

Başkan ara transfer dönemi için çalışmalara başladıklarını belirtirken ihtiyaçlı bölgelere gereken müdahale yapılacağını ve 1'inci Ligde kalıcı olacaklarını söyledi. 


Salih Bilal İşi Şansa Bırakmayacak...

Kötü gidişata dur demek için ellerinden geleni yaptıklarını anlatan Görneç antrenörü Salih Bilal bir çok şansızlıkla karşı karşıya kaldıklarını ve bu yüzden motivasyon bozukluğu yaşadıklarını söyledi.

Takım içinde oyuncular arasında lige ve maçlara yansıyacak herhangi bir sorun olmadığını belirten Salih Bilal aile ortamının olduğu ve bire bir ilişkilerin iyi olduğu bir camia olduklarını anlattı.

İyi hücum yaptıklarını ama gol yollarında bitirici olacak forvet sıkıntısının olduğundan sonuca gidemediklerini aktaran antrenör Salih Bilal devre arası takıma katacakları yeni oyuncular ile bu sorundan kurtulacaklarını söyledi.

Artık bir seri yakalamak zorunda olduklarını belirten Salih Bilal işe şansa bırakmayıp hak ettiğimiz yere gelmek için takım olarak üstlerine düşeni yapacaklarını söyledi.

Salih Bilal son olarak hakemlerin daha adil olmalarını ve maçların kırılma anlarında etken rol almamaları için dikkat etmelerini istedi. 


Örnek Camia

Bence Görneç camiası örnek alması gereken bir camia, deyim yerindeyse kendi yağında kavruluyorlar ve her sezon mutlaka liglerde var olmaya devam ediyorlar.

Uzun yıllardır çıkmaz sokak gibi duran köylerinde oynadıkları futbol ile KKTC liglerinde her sezon kendilerinden söz ettirmeyi başarmanın gururunu taşıyorlar.

Görneç'e bu zorlu yarışta başarılar dilerken adanın en sempatik başkanına beni ağırladığı içinde teşekkür ederim. 


Röportaj: Uğur Özerginli

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75