banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Öner: "Kurtuluşumuz Olacak"
banner98

Bakanlar Kurulu, Lefke 16 Ağustos Stadı’nın da içinde yer aldığı 120 dönümlük araziyi 49 yıllığına Lefke Türk Spor Kulübü’nün kullanımına verdi.

Bakanlar Kurulu, 24 Aralık 2019 tarihinde verdiği karar doğrultusunda yaklaşık 120 dönüm arazinin, kamu yararı, eğitim, spor ve bunlara uygun amaçlar için tesis yatırımı yapmak amacıyla 49 yıllığına Lefke Türk Spor Kulübünün kullanımına verilmesine karar vermişti.

Lefke Türk Spor Kulübü As Başkanı Erkut Öner, konu ile ilgili olarak spor servisine açıklamalarda bulundu. Lefke Türk Spor Kulübü As Başkanı Erkut Öner, yaptığı açıklamada verilen arazinin Lefke'nin kurtuluşu olduğu ve kulübün yıllardır yaşadığı maddi sıkıntıları aşacaklarını söyledi.

Erkut, "Arazi Lefke'miz için büyük bir şans. LAÜ ile yapacağımız anlaşma sonrasında hem üniversite hem de kulübümüz gelecek adına çok başarılara imza atacaktır. Amacımız Lefke halkının daha iyi bir gelecek ile birlikte yaşaması" dedi.

Konuşmasına devam eden Öner, çalışmaların başladığı ve büyük bir olasılıkla seçim sonrasında tesisleşme çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Röportaj: NECMİ USAL

banner116
Anahtar Kelimeler:
Öner: Kurtuluşumuz Olacak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75