banner108
Öne Çıkanlar Ralli Tamara Meliz Redif Eurotour Martin Cup GG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Öner “İltaç hoca ile anlaşacağız’’
banner98

  




Geçmiş Başkan Mehmet Akaçalı’nın yoğun ve özel işleri nedeni sonrası başkanlıktan ayrılmak zorunda olduğunu aktaran Erkut Öner, tüm bunlara rağmen Akaçalı’ın Lefke’den desteğini esirgemeyeceğini ayni tempoda çalışacağını bu nedenle yeni oluşan yönetimde Asbaşkan ve Mali işler sorumlusu olacağını aktardı. Lefke’nin her konumda olduğu gibi yönetimsel alanda da güçlü bir nokta olduğunu belirten Öner, bunun yeni dönemde yine bu şekilde olacağını söyledi.

Takımın Teknik Adamı konusunda İltaç Karayel ile iyi bir sezonu geride bıraktıklarını, bu nedenle İltaç Karayel ile en kısa sürede görüşeceklerini belirtti. Lefke’nin yapmış olduğu genel kurul öncesi İltaç Karayel ile görüşüldüğünü de belirten Erkut Öner, İltaç Karayel ile ipleri koparmanın söz konusu olmadığını, bu nedenle en kısa sürede İltaç Karayel ile görüşüp anlaşmayı yapacaklarını aktardı. Hoca ile görüşülüp anlaşıldıktan sonra gelecek rapor doğrultusunda takıma takviye konularının masaya yatırılacağını aktaran Öner, Lefke’de her zaman olduğu gibi yine her yönü ile iyi bir sezon öncesi geçirmeyi planladıklarını aktardı.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75