banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Öncelikleri "Gençler"
banner98

Başkentin yeşil siyahlı ekibi Küçük Kaymaklı, sezon adına alt yapıdan yetiştirdiği yeni isimlerle dikkat çekmeyi başardı. Kaymaklı'da sezon adına yer alan 24 kişilik kadronun 18 kişilik kısmını alt yapıdan yetişen isimler oluşturdu. Yeşil siyahlılarda forma giyen yabancı futbolcular, ligin ilk devresinde takımda forma giyen Talat Dağer, Rifat Hacıarifoğlu ve Yusuf Özbahar dışındaki isimlerin tümü alt yapıdan yetişti. Barkın Özaşık, Emre Nazik, Mehmet Öztürk, Barkın İncirlili, Arda Göksu, Boran Esenler ve Hasan Çakır, bu sezon ilk kez A takımda yeşil siyahlı formayı giydiler. Özellikle Barkın Özaşık ve Mehmet Öztürk, takımın vazgeçilmez oyuncuları oldular.

Küçük Kaymaklı'da alt yapıdan yetişen oyuncular şöyle; Hüseyin Adal, Taner Bingöllü, Bahadır Göçben, Erdoğan Murat, Berkem Nurdal, Muhammet Nazik, Sena Develioğlu, Mehmet Koyuncu, Mehmet Göçben, Emre Nazik, Efe Karakaş, Salih Ökten, Mehmet Öztürk, Boran Esenler, Barkın Özaşık, Barkın İncirlili, Arda Göksu, Hasan Çakır.

Süper Ligin bu sezon adına en başarılı ekiplerinden biri olan Girne temsilcisi Türk Ocağı'nda da takım kadrosunda yer alan 23 oyuncudan 14'ü alt yapıdan yetişti. Sarı siyahlılarda bu sezon adına yeni isimler de A takıma yükseldi. Bu sezon özellikle Mehmet Uçar, sakatlık dönemine kadar İsmet Düzce, İlker İnceler, İlker Tek ve İbrahim Karadal takımın değişmez oyuncuları olurken, devre arasında Baf Ülkü Yurdu'na kiralanan Cevdet Alıcı ise ligin ilk devresinde attığı gollerle takımına katkı sağladı. Bu isimlerin yanı sıra alt yapıdan yetişen Deniz Kurtay, Doğukan Altuntaş, Ali Avcısoyu, Akın Konaç, Yiğit Bal, Emre Can Olur, İlyas Bucak ve Hüseyin Tutuş da sık sık süre bulan isimler oldular. Sarı siyahlı ekipten şu anda A takımda forma giyen birçok oyuncu, A takım yardımcı antrenörü Bayram Dağgül ile birlikte geçtiğimiz sezon U21 Ligi'nde namağlup şampiyonluk başarısına imza atmıştı.

Türk Ocağı'nda alt yapıdan yetişen oyuncular şöyle; Deniz Kurtay, Mehmet Uçar, İsmet Düzce, İlker Tek, Doğukan Altuntaş, İlker İnceler, Cevdet Alıcı, Ali Avcısoyu, Hüseyin Tutuş, Akın Konaç, İbrahim Karadal, Yiğit Bal, Emre Can Olur ve İlyas Bucak.

Haber: Necmi Usal

banner116
Anahtar Kelimeler:
Öncelikleri Gençler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75