banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Öncelik Bağcıl’ın..!
banner98

 



         Edinilen bilgilere  göre Bostancı Bağcıl takımı geçmiş dönemde Yenicami'ye olan 20 bin tl'lik borcunu ödediği taktirde oyuncunun dondurulmuş sözleşmesi devam edecek ve 2. dönem ki lisans hakkı Bostancı Bağcıl takımında kalacak. Kısacası ilk öncelik Bostancı Bağcıl'da olacak. Gelen bilgilere göre Bağcıl başkanı Hasan Besim'in bu rakamı ödemeye hazır olduğu ve oyuncuyla masaya oturup anlaşma zemini arayacağı öğrenildi. Ancak diğer taraftan İbrahim Çıdamlı'nın Küçük Kaymaklı'yla iletişim halinde olduğu ve bu kulüpte oynamaya sıcak baktığı bilgisi edinildi. Küçük Kaymaklı ve Bostancı Bağcıl kulüpleri arasında ki yakınlık bilindiğinden olayın anlaşarak çözülmesi bekleniyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75