banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Önce Ocak, Sonra Forest..! (3-3)
banner98

Hazırlıklarını sürdüren Süper ligin iki güçlü ekibi T.Ocağı ile K.Kaymaklı dün Çatalköy Nihat Bağcıer stadında karşı karşıya geldiler.

Utku Hamamcıoğlu’nun yönettiği karşılaşmanın ilk devresinde her iki takımda yoğun sıcağa rağmen iyi mücadele sergilerken T.Ocağı geliştirdiği atakta kaleci ile karşı karşıya kalan Akendi topu ağlara gönderdi ve skoru 1-0 yaptı.

K.Kaymaklı bu gole cevap vermekte gecikmedi ve defansın arkasına sarkan Tuğrul kaleci İrfan’ın çıkmada tereddüt etmesini de fırsat bilerek topu ağlara gönderdi ve skoru 1-1 yaptı.

İlk yarının bitmesine saniyeler kala K.Kaymaklı ceza alanı içine yapılan ortaya bu kez kaleci Süleyman hatalı çıkış yapınca Remzi bunu affetmedi ve kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek skoru 2-1 yaptı.

2.yarıda her iki takımda bol bol oyuncu değişikleri oyuna başladılar ve K.Kaymaklı geliştirdiği atakta Yağış ile golü buldu ve skor 2-2 oldu.

K.Kaymaklı bu golden sonra yine Yağış ile bir gol daha buldu ve 3-2 öne geçti.

T.Ocağı bu gollere denemeye aldığı yabancı oyuncu Akendi ile cevap verdi ve karşılaşma 3-3 eşitlikle son buldu

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75