banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan GG Hamitköy BozalanlarEvrensel İkilisi Zirvede
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ömer Gül; “Sakat Değilim, Benzin Param Yok”
banner98

Ömer Gül'ün açıklaması şu şekilde; "Öncelikle corona süreci başlamadan önce ne takım yöneticisi ne de takım arkadaşlarımdan biriyle hiçbir sorun yaşamadım. Corona dönemi geçtikten sonra antrenmanlar başlamadan önce toplantı yapıldı. Toplantıda herkesin düşüncelerini aldılar.

Ben de antrenmanlar başlarsa hiçbir sorun olmadığını, oynamak istediğimi aktardım. Ancak corona dönemi herkesi olduğu gibi beni de çok sarstı. Benzin koyup gidecek param vardı ama sadece belirli bir süreliğine. Ben kendi cebimden benzin koyup giderken bu durumun düzeleceğini, maaşları geçtim benzin paramı olsun alabileceğimi düşündüm ancak her aradığımda bana halledileceği söylenmesine rağmen halledilmedi.

En son hocayla konuştum ve benzin param olmadığını söyledim. Bu durumda da antrenmanlara gidemezdim çünkü Alsancak'tan gider gelirim. Bana halledileceğini söyledi. Ben de maaş ya da benzin parasının ne gün ödenecekse o gün gelebileceğimi söyledim. Ondan sonra yine hiçbir ses çıkmadı. Ben de gitmemeye başladım.

Beni bir defa Ersan başkan, bir defa da Hasan Kargılı aradı. Dizimde bir şişlik vardı. Doktora gitmek istedim. Yolladılar. Ödemesini ben kendim yaptım. Onlar bana ödeyecekti, ondan da ses çıkmadı. Bunun üstüne internette ve gazetede sakat olduğum için antrenmanlara katılamadığım yazıldı. Bu da beni çok üzdü.

Halbuki ben antrenmansız kalmamak için yakın çevrede başka bir takımın antrenmanlarına katıldım ve halen daha da katılırım.

Kimseyle aramda bir sorun olmamasına rağmen bana bu şekilde davranmalarını ben hakkettiğimi düşünmem. Göçmenköy Spor Kulübü'ne ve takım arkadaşlarıma başarılar dilerim, hepsini de tek tek çok severim" açıklaması yaptı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75