banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..! Raif Klasik Sergisi Alptürk Anısına Yapılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ömer Adal'dan, Sertoğlu'na cevap geldi..!
banner98

 


Ömer Adal’ın açıklaması şöyle:

“14/10/2015 tarihli yerel gazetelerimizde, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Hasan Sertoğlu’nun göreve gelmesinden önce, Federasyon amaçları için tarafımızdan imzalanıp Finans Şirketi’ne verilmiş olan 2 adet çekin ödenmemesi konusunda yaptığı iddialar ve iftiralara yer verilmiştir.

Sayın Sertoğlu her zamanki tavrı ile kendisini Polis, Savcı ve Mahkeme yerine koyarak, çeklerin sahte imzalı olduklarını ileri sürerek, gerek çekte imzası olan bizleri, gerekse çeki bozan finans şirketini töhmet altında bırakan ciddi iftiralarda bulunmuştur.

Bahse konu 2 çekle ilgili olarak Polise şikayette bulunmuş ve yıllar önce soruşturma başlatılmıştı. Gerçeği ortaya çıkarmak Mahkemelerin işidir. Bu çeklerle ilgili olarak Finans Şirketi, Federasyon aleyhine dava açmış ve açıklamadan anladığımız kadarıyla Mahkeme, çek bedellerinin Federasyon tarafından ödenmesine  karar vermiştir. Sayın Sertoğlu bu iddialarını Mahkeme huzurunda yapmak yerine, basına gerçek dışı açıklamalar yaparak kamu oyuna oynama yolunu seçmektedir.

Mahkeme kararına uymayacağını söyleyerek pervasız tavrını sürdüren Sayın Sertoğlu ile polemiğe girmemek için, bu güne kadar yaptığı birçok açıklamaya cevap vermedim. Ancak son yaptığı açıklama ve  iddialar karşısında gerçekleri kamu oyuna duyurmak zorunda kalınmıştır.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75