banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Tatar Binatlı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Omaç Başat Turnuvası başlıyor..!
banner98




Sponsorluğunu Türk Bankası’nın üstlendiği, Telsim’in katkıları ile gerçekleştirilecek olan KTSYD 3. Omaç Başat Halı Saha Turnuvası, Gençlik Gücü Halı Sahası’nda yer alacak.  Turnuvada ilk maçlar 24 Ekim Salı ve 26 Ekim Perşembe günleri oynanacak.

 

Turnuvaya bu yıl 7 takım katılım gösterirken, gerçekleşen kura çekimi sonrasında 7 takım 4 ve 3’lü olmak üzere iki gruba ayrıldı. Tek devreli lig usulüne göre oynanacak olan gruplarda ilk iki sırada yer alacak olan takımlar yarı finale yükselecek. Yarı finalde çapraz eşleşme sonrası oynanacak maçlarda rakiplerine üstünlük kuracak olan ekipler finalde şampiyon olabilmek için mücadele edecek. Yarı final mağlupları ise üçüncülük maçı oynayacak.

 

Gerçekleşen kura çekimi sonrasında A Grubu’nda BRT, Kıbrıs Gazetesi, Yenidüzen Gazetesi ve NPN, B Grubu’nda Havadis Gazetesi, Diyalog Medya Kurumu ve Arena Spor Kolik yer aldı. Turnuvada ilk maçların programı şöyle:

 

24 Ekim Salı

A Grubu: NPN – Yenidüzen (19.00)

A Grubu: BRT – Kıbrıs (21.00)

 

26 Ekim Perşembe

B Grubu: Havadis – Diyalog (20.00)

Arena Spor Kolik (Bay)

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75