banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ölüm kalım haftası..!
banner98

 




            Süper Lig’de alt sıralar ateşle oynarken, 19.haftada birbirinden önemli karşılaşmalar oynanacak. Bu önemli karşılaşmalarda kazanan nefes alacak, kaybeden ise tehlikeyi tamamen hissetmeye başlayacak.

Başkent’te puan savaşı

18 puanlı Gençlik Gücü ile 16 puanlı Dumlupınar ligin 19.haftasında Lefkoşa’da karşılaşacak. İki takım da galip gelerek bir an evvel alt sıralardan kurtulma hedefi ile sahaya çıkacak. Gençlik Gücü ile Dumlupınar Koop Bank Kıbrıs Kupası’nda dün 2.turda karşılaşmış ve mücadeleyi GG 1-0 kazanmıştı. Ligin ilk devresinde Mağusa’da oynanan karşılaşmayı Gençlik Gücü 2-1 kazanmıştı. Mücadele 19 Şubat Pazar günü Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanacak.

2 takım da avantaj peşinde

Haftanın bir diğer önemli karşılaşması ise Güzelyurt’ta oynanacak. İkinci devrede 3 maça çıkan ve 9 puan elde eden Mağusa Türk Gücü, deplasmanda Baf Ülkü Yurdu ile karşılaşacak. Baf Ülkü Yurdu bu maçtan galip gelerek rakibinin üzerine çıkmak isterken, MTG de Güzelyurt’a puan veya puanlar için gidecek. Karşılaşma 19 Şubat Pazar günü Üner Berkalp Stadı’nda oynanacak.


Bölgeliler yine karşılaşıyor

Dün gece Kıbrıs Kupası 2.tur karşılaşmasında rakip olan Yalova ile Binatlı ligin 19.haftasında yine karşı karşıya gelecek. Yalova kazanması durumunda iyice rahatlar, Binatlı kaybetmesi durumunda ateşle oynamaya devam eder. Mücadele 18 Şubat Cumartesi günü Bostancı Fikri Karayel Stadı’nda oynanacak.

HABER : NECMİ USAL

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75