banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Karşıyaka Doğan Forest
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Olaylar, Deniz ve Keçeli’yi Disiplinlik Etti..!
banner98

KTFF’den yapılan açıklamada, 24 Şubat 2019 tarihinde Gençlik Gücü ile Girne Halk Evi arasında yapılan K-Pet Süper Lig müsabakasında, Gençlik Gücü futbolcusu İltaç Keçeli'nin rakip takım yöneticisine yönelik saldırı fiilinden dolayı Disiplin Kurulu'na sevkine ve yine aynı müsabakada Girne Halk Evi Teknik Direktörü Serhat Deniz'in rakip takım oyuncusuna yönelik saldırı fiilinden dolayı Disiplin Kurulu'na sevkine karar verdi.

23 Şubat 2019 tarihinde Dörtyol ile Geçitkale arasında yapılan BTM 1. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, Dörtyol'un yaratmış olduğu saha olayları ile Dörtyol futbolcusu Ali Özay Çelik'in rakip takım oyuncusuna yönelik darp eyleminden ötürü, Dörtyol SK'nın ve Ali Özay Çelik'in KTFF Disiplin Kurulu'na sevkine karar verdi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75