banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

''Oladele, Osman, Mert ve Türkkan’a Teklif Var''..!
banner98

Futbolun başlaması ile ilgili olarak ise açıklama yapan tecrübeli çalıştırıcı en kötü ihtimalin göz önünde bulundurularak futbolun nasıl oynayabileceği yönünde yetkili kesimlerin çalışma yapması gerektiğini ifade etti.

Mehmet Altun’ın BAL ligine gidişi ile ilgili sözlerine başlayan Yonpaş Dumlupınar teknik direktörü Sedat Devecioğlu, BAL liginin normal süresinde başlamış olması durumunda daha fazla oyuncunun o ligde mücadele edeceği bir tablonun olabileceğine dikkat çekti.

Mehmet Altın gibi Yonpaş Dumlupınar takımında birçok oyuncunun BAL ligine gitmesinin gündemde olduğunu ifade eden Devecioğlu, yabancı oyuncuları Oladele, Osman Şanverdi, Mert Güçlücan ve kaleci Türkkan’a da BAL liginden teklifler geldiğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, ve bu oyuncuların da gitmek istemeleri durumunda Mehmet Altın’a verdikleri 3-4 aylık izini bu isimlere de verebileceklerini söyledi.

Türkkan’ın hem ailesi hem de işi dolayısıyla bu transfere sıcak bakmadığını ifade eden Sedat Devecioğlu, takımın yaş ortalamasının düşük olmasından dolayı gelen tekliflerinde kaçınılmaz olduğunu ifade etti. Yonpaş Dumlupınar olarak 9 haftalık bir çalışma sürecini yaptıkları hazırlık maçları da dahil olmakla birlikte yasak çıktığı için durdurmak zorunda kaldıklarını ifade eden Devecioğlu, yasakların kalkması ile birlikte yeniden çalışma sürecine başlayacaklarını söyledi. Oyuncu grubunu şu an itibariyle uzaktan takip ettiklerini ve iyi durumda olduklarını ifade eden Yonpaş Dumlupınar teknik direktörü Sedat Devecioğlu, olası yasakların kalkması durumunda 1.5 aylık bir süre daha çalışma planları olduğunu söyledi. Futbolun başlaması yönünde ise açıklama yapan Devecioğlu, en kötü ihtimalin göz önünde bulundurularak Türkiye’de ve dünyada başlayan futbolun bizim ülkede de nasıl başlayabiliriz diye çalışma yapılması gerektiğini ifade etti. CONIFA’nın bile gündeme geldiği ülkede aşılamanın başladığı ülkede, turizm vs gibi açılmaların başlayacağı bir ortamda bir politika geliştirip en kötü şartlarda gençliği spordan koparmamak adına çalışmaların yapılması gerektiğini ifade eden Devecioğlu, ekonomik olarak sıkıntılı olan süreci daha fazla sıkıntıya sokmamak gerektiğini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75