banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Oktay “Yalova maçında tek hedefimiz kazanmak’’
banner98





Lefke Teknik Direktörü Haldun Oktay, üçüncü haftada oynayacakları Yalova maçı öncesinde ilk iki haftanın değerlendirmesini yaptı.

İlk hafta maçlarının zor olduğunu artık herkes biliyor. Bu mantıkla Yeni Boğaziçi maçının bizim için zor geçeceğini biliyorduk, hafta içi futbolcularımla bu düşüncemi paylaştığını söyleyen Oktay, Kazanmak için maça çıktıklarını oyuna iyi başladıklarını, rakibin artı ve eksilerini çok iyi bildiklerini söyleyen Haldun Oktay, hafta içi ona göre çalıştıklarını kaydetti. Rakip yarı sahaya topu taşıyıp orda tuttuklarını, On dakikada üç net pozisyon bulmalarına rağmen sonlandıramadıklarını söyleyen Oktay, iyi oynadıkları bir bölümde Semih’in sakatlanıp oyundan çıkmasının takımın ritmini önemli ölçüde bozduğunu söyledi.

Boğaziçi, duran toptan öne geçtiğini, hemen arkasından Zihni’nin oyundan atıldığını söyleyen Haldun Oktay, Arka arkaya olumsuzluklar yaşadıklarını ancak pes etmediklerini söyledi. Uzun bir bölümde bir eksik oynamalarına rağmen galibiyeti kovaladıklarını ancak bir puana razı olduklarını söyleyen Oktay, ikinci haftada oynadıkları Binatlı maçının kendileri için bölge maçı olmasından dolayı ayrı bir önem taşıdığını, Güzelyurt’a kazanmak için gittiklerini söyledi.

Zor bir maç olduğunu, neticede herkesin şampiyon olacak dediği takımdan deplasmanda  bir puan çıkardıklarını söyledi. “Maçın sonucu üç neticeye de açıktı. Son bölümde hem biz hem de Binatlı kazanabilirdi. Zihni’nin yokluğunda stoperde Rahmi'ye görev verdim, iyi bir maç çıkarttı, fakat son bölümde gördüğü kart ile eksik kalıp sıkıntı yaşadık” diyen Oktay, kadrolarını tam anlamı ile bu hafta da şekillendiremediklerini, Semih'in oynayıp oynamayacağı maç saati belli olacağını. Kasım’ın asker olmasından dolayı ilk kez bu hafta takımla birlikte tüm çalışmalara katıldığını söyleyen Oktay,  bunun kendileri için önemli bir gelişme olduğunu söyledi.

“Kasım'ın kalitesi ortada en kısa zamanda onu hazırlayıp takıma kazandırmak için yoğun bir çalışma temposuna girdik, Kasım çok istekli bu da bizim işimizi kolaylaştırıyor, Arif Solkanat ameliyat sonrası takımla birlikte bu hafta çalışmalara başladı, Dar alan oyunlarında iyi bir performans sergiledi.

Cedric gitti, yerini Ruslan ile doldurduk” diyen Oktay, Rusln Taliev in kalitesi ortada. Takımın hücum gücüne katkı koyacak bir futbolcudur dedi. Bu hafta oynayacakları Yalova maçında tek hedeflerinin kazanmak olduğuna vurgu yapan Oktay, ”başka şansımız yok” dedi.

Hafta içi çok iyi çalıştıklarını, tam olarak istenilen seviyeye henüz gelemediklerini söyleyen Oktay, “futbolcularım ve teknik heyet konulan hedef doğrultusunda çalışmalara aralıksız devam ediyor” dedi.


” Kısacası biz ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz. Buradan taraftara da çağrı yapmak istiyorum. Takımımızda 21 yaş altı sekiz futbolcu var. Yıllardır Lefke'de bu yaş gurubunda bu kadar çok şans bulan gençler olmadı. Hedefimiz yarışırken takıma yeni yetenekleri de kazandırmaktır. Taraftarımızdan bu konuda sabır ve destek bekliyoruz. Bizim en büyük gücümüz her zaman taraftarımız olmuştur dedi ve Yalova maçında 12. Adamın yerinde olması bizi daha da motive edip gücümüze güç katacaktır. Onların tribündeki varlığı bize yeter” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75