banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG Mustafa Cengizin Ameliyatı Başarıyla Tamamlandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Oktay: “Üzerimize düşen görevi yapacağız’’
banner98




        Spor Dairesi Müdürü Besim Erdenay’ın tesislerdeki son durumları incelemesi ve gerekli raporları hazırlaması için görevlendirdiği Müdür Muavini Haldun Oktay, daire dış ilişkiler sorumlusu Sertaç Bozatlı, daire mühendisi Barış Uyaroğlu, Spor Dairesi Mağusa Bölge Sorumlusu Kemal Mahirel ile birlikte, ilk olarak Dumlupınar Spor Kulübü’nün yeni yapılan ve çim ekimi gerçekleştirilen antrenman sahasını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra Mormenekşe Cemal Balses Stadı’ndaki çalışmaları yerinde inceleyen Oktay ve beraberindeki heyet, var olan eksiklikleri yerinde görerek giderilmesi için çalışma başlattı.

Oktay: “Eksikler kısa sürede giderilecek”

       Tesislerde yapılan incelemelerin ardından bir açıklama yapan Spor Dairesi Müdür Muavini Haldun Oktay, Spor Dairesi Müdürü Besim Erdenay’ın direktifleri doğrultusunda Mağusa bölgesindeki tesislerde incelemelerde bulunduklarını, özellikle Dumlupınar Spor Kulübü ile istişare içerisinde yapımı süren antrenman sahasının tamamlanmasıyla, Mağusa’da futbol kulüplerinin antrenman probleminin ortadan kalkacağını belirtti. Oktay ayrıca, çim ekimi gerçekleştirilen Mormenekşe Cemal Balses Stadı’ndaki var olan eksikliklerin kısa sürede giderileceğini ve sahanın hemen arkasında bulunan alanın da antrenman sahası için çim ekileceğini, böylelikle Mormenekşe Kulübü’nün de antrenman sorununun çözüleceğini vurguladı. Oktay, diğer bölgelerdeki tesisleri de kısa sürede denetleyeceklerini ve ülke sporunu her bakımdan daha iyi bir konuma getirmek için daire olarak üzerlerine düşenleri yapacaklarını sözlerine ekledi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75