banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Binatlı Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Oktay “T.Ocağı maçına ciddi şekilde hazırlanıyoruz’’
banner98

 




Lefke Teknik patronu Haldun Oktay, Yenicami maçına önemli eksiklerle gittiklerini ve gençlerden kurulu kadronun ortamdan olumsuz etkilendiğini söyledi.

Beklenmedik bir şekilde mağlup olduk. Lefkoşa'da takılıp kalmadık. Bir gün sonra Cihangir maçı hazırlıklarına başladık. Rakip takımı iyi analiz ettik ve hafta boyunca bu yönde çalışmalar yaptık. Rakibin güçlü ve eksik yönlerini irdeledik. Sahaya çıkan her futbolcu bilinçliydi. Rakibi çok iyi tanıyordu. İlk dakikadan itibaren önde bastık. Cihangir'i kendi sahasına kapattık. Bu baskı top kayıplarını beraberinde getirdi. Top kazanıp hızlı oynadık. Biran önce sonuca gitmeyi hedefledik. Savunmanın arasına top attık gol bulduk. Kenarlardan top getirdik gol bulduk. Baskılı oyunumuzun ödülünü otuz dakikada aldık.

İkinci yarıya da etkili başlamayı hedefledik. Kırk yedi de harika bir kanat varyasyonu yaptık farkı dörde çıkarttı. Bu dakikadan sonra maç bizim için daha kolay bir hale geldi. Kasım Tağman ilk kez on birde görev aldı iki gol bir asistle oynadı. Semih üç hafta aradan sonra yaklaşık otuz dakikalık bir süre oynadı. Arif Solkanat da ameliyat sonrasında ilk kez oyuna girdi. Bunlar bizim için son derece önemli gelişmelerdi.

Burak koçar son derece etkiliydi. Mehmet sakatlığı atlatıp ritmini yakalamak üzere, ama galibiyetin mimarı tüm futbolcularımdı. Takım halinde çok iyi savunma yaptık. Hücuma da fazla adamla ve etkili gittik. Kısacası futbolcularım hem defansif hem de ofansif anlamda iyi işler yaptı. Farklı galip gelmemize rağmen hala daha eksiklerimiz var. Oyunun belli bölümlerinde sıkıntı yaşıyoruz. Bu sorunu gidermek için çalışmalarımız devam ediyor.

Sözlerinin devamında ise Haldun Oktay şu ifadelere yer verdi. Dün Türk Ocağı maçının hazırlıklarına başladık. Zor ve tempolu bir maçın ardından yenileme çalışması yaptık. Son bölümde futbol tenisi turnuvası yaptık. Antrenmanı neşeli bir şekilde tamamladık.

Türk Ocağı maçı zor geçecek. Son hafta aldığı sonuç kimseyi yanıltmasın. Baf Ülkü Yurdu maçını canlı izledim. Eksikleri olmasına rağmen son derece etkili futbolcuları olduğunu biliyoruz. Hafta sonu bizi zorluk derecesi yüksek bir maç beklemekte ve çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz dedi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75