banner108
Öne Çıkanlar Gönyeliye acımadı (61) Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sapsızoğlu Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Oktay; Taşlar yerine oturuyor..!
banner98




Sezon açılışı itibariyle 24 idmanı geride bıraktıklarını söyleyen Lefke Teknik Direktörü Haldun Oktay, başladıkları hazırlık maçları ile birlikte çalışma sürecinin devam ettiğini aktardı.

Takım olma yolunda idmanlarını devam ettirdiklerini söyleyen Oktay, yabancı oyuncuların belirlenmesi üzerinde çalışma başlattıklarını ifade etti. Kasım Tağman'ın aralarına dönmesi ile birlikte taşların yerine oturmaya başladığını hatırlatan Oktay, kısa süre sonra daha kaliteli noktaya geleceklerinin müjdesini verdi.

Korkunç rakamlarla başlayan transfer süreci sonrası Lefke yönetiminin ciddi duruşu sonrası tüm oyunculara sahip çıktıklarının altını çizen Haldun Oktay, ciddi transfer tekliflerine rağmen takımın kadrosunu koruduklarını ifade etti.

Takımlara yapılan sezon öncesi testlerinin zamanlamasının son derece yanlış olduğunu aktaran Lefke Teknik Direktörü Haldun Oktay sezonun başlamasına kısa süre kala yapılması planlanan sürecin oldukça yanlış olduğunu söyledi. Yeni sezon öncesi bunun her takım adına önemli bir gündem maddesi olduğunu aktaran Oktay, yapılan yüklemler ve ağır idmanların sonrasında testin yapılmasının ise hiç bir anlam ifade etmediğini söyledi.

Sezon öncesi yurt dışı kampını bir takım sorunlardan dolayı iptal edebileceklerini aktaran Lefke Teknik Direktörü Haldun Oktay olmaması durumunda çok bir kayıp yaşamayacaklarını söyledi. Çok iyi bir tesise sahip olduklarını da aktaran Oktay, sabah ve akşam son derece iyi bir katılımla idmanlarını gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75