banner108
Öne Çıkanlar Yalova Bitirdi.. (31) DAÜ basın toplantısı yapıldı Hataya bu kez kaybettik: 64-78 Kemal ve Devrim çalışıyor Mehmet Bolkan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Okçuluk Federasyonu Çocukları Unutmadı..!
banner98

 



KKTC Okçuluk Federasyonu başkanı Ferdi çiftçi eşliğinde yöneyimden As başkan Yrd Doç.Dr. Muzaffer Doğgun, Muhasebe sorumlusu Gizem Tanrıkul, halkla ilişkiler ve basın sorumluları Bakiye Lord ve Yusuf Darbukacı ile yönetimden kurulu üyesi Cihan Erdoğan eşliğinde sırası ile Sos Çocuk Köyü, Devlet Çocuk Esirgeme Kurumu Ve Dr. Burhan Nalbatntoğlu hastahanesi onkoloji servisinde yatmakta olan çocukları ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi ziyaret sırasında kurumların işleyişi ile ilgili bilgelerde alan KKTC Okçuluk Federasyonu Heyeti. Burada Okçuluk sporu yapmak isteyen çocuklara gönüllü olarak bu imkanı sağlaya bileceklerini ve buradaki çocuklarında bizlerin çocuklarımız olduğunu ve onları asla unutmayıp ülkeye yararlı birer genç olarak gördüklerini dile getirdiler.


Ziyaretler sonrası Okçuluk Federasyonu Başkanı Ferdi Çiftçi “ ister Sos olsun ister esirgeme kurumu burada yetişen tüm çocuklar bizlerin çocukları onlar bizim geleceğimizdir ve onların mutluluklarını paylaşmak ve onlar için bir şeyler yapa bilmek bizler için önemli görevdir. Çocuklarımızın ister spor branşları olsun isterse diğer alanlarda ülkemize katkı koyan harika bireyler olarak yetişmelerini ve onların çok iyi yerlere geldiklerini görmek anlatılamayacak bir mutluluktur. Bizler buradaki çocuklarımıza gönüllü olarak okçuluk eğitimleri verip onları spora kazandırmak istiyoruz.”



SOS Çocuk Köyü sorumlusu Ahmet Karasulu ise “ yapılan ziyaret bizleri ve çocuklarımızı mutlu etti, onlara değer veren federasyonların ve camiaların olduğunu görmek büyük bir mutluluk. Özellikle spor alanında çocukların yetişmesi ve bu konuda KKTC Okçuluk Federasyonunun bize vermiş olduğu destek gurur verici. Bu güzel düşünce ve Davranışlarından dolayı başta federasyon başkanı Sn Ferdi Çiftçi ve yönetimine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz”


Çocuk esirgeme kurumu yetkilileri ise çocuklar bizim mutluluğumuz ve onlara yapılan u güzel ziyaret bizleride mutlu etmiştir. Çocuklarımızın mutluluğunu paylaşmaları onlar ile ilgilenmeleri gerçekten harika bir duygu oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75