banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ogan:’’Moral ve Motivasyonumuz yükseldi’’
banner98

 




Ahmet Ogan Lapta karşısında alt sıralardan kurtulma adına önemli bir galibiyet elde ettiklerini ifade etti. Geçtiğimiz hafta Gönyeli karşısında bireysel hatalarla kaybettikten sonra derslerine iyi çalıştıklarını ve aynı hataları tekrarlamayarak galibiyete uzandıklarını belirten Ahmet Ogan, Lapta karşısında ilk yarıda iyi oynayamadıklarını ancak mücadelenin ikinci devresinde oyun üstünlüğünü ellerine alarak net bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Ahmet Ogan, ligde oynayacakları Esentepe ve Baf Ülkü Yurdu karşılaşmalarında alacakları sonuçların Hamitköy olarak ligdeki hedeflerini belirleyeceğini ve buna göre rotalarını çizeceklerini ifade etti. Lapta galibiyetinden sonra takım olarak moral ve motivasyonlarının oldukça yükseldiğini ve sakat futbolcuların da takıma geri dönmesiyle bu karşılaşmalara uzun bir aradan sonra tam kadro çıkacak olmalarının da sevindirici olduğunu belirten Ahmet Ogan, bu zorlu virajdan başarıyla çıkacaklarına inandığını vurguladı.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75