banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Mesarya onaylandı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ogan; ''Tüm Planlarımız Hazır''..!
banner98

Ancak vakaların artmasıyla birlikte herkes gibi kendilerinin de beklemeye geçtiğini ifade eden Dörtyol teknik direktörü Ahmet Ogan, takımın genç oluşunun kendileri adına en önemli etken olduğunu söyledi.

Yeni sezonun başlaması ile ilgili olarak ortada bir takvim olduğunu ifade eden Dörtyol teknik direktörü Ahmet Ogan, teknik adamların hazırlık döneminde sıkıntıyı en fazla çekecek olan kesim olacağını söyledi.

Çok ciddi planlama yapmak zorunda olduklarını belirten Ahmet Ogan, kendilerinin bu planlamayı şimdiden yapmaya başladıklarını söyledi. Ekonomik anlamda Dörtyol olarak sıkıntı çekecekleri bir dönem olmayacağını düşündüğünü de söyleyen Ogan, geleceği düşünerek de yola çıkacakları bir süreç planladıklarını vurguladı.

Başkan ve yönetimle hep sürekli iletişim halinde olduklarını ve hep gündemi sıcak tuttuklarını da aktaran Ogan, Dörtyol olarak alt yapının yeniden yapılanması adına düğmeye basıldığını söyledi.

Ağustos ayındaki takvim doğrultusunda Nisan sonu – Mayıs başı yavaş yavaş başlangıç yapmayı düşündüklerini aktaran Ahmet Ogan, her yönü ile sıkıntı çekmeyecekleri bir lig planladıklarını söyledi.

Dörtyol takımının kendi öz oyuncu sayısının fazla olması yanında alttan gelen gençlerin ciddi avantaj olduğunu da belirten Ogan, çalışan başkan ve yönetimle iyi bir süreç düşünceleri olduğunu söyledi.

Ekonomik yapı olarak başkan ve yönetimin bu ölü dönemde çok iyi planlama yaptığını da belirten Ahmet Ogan, süreci herkes gibi kendilerinin de takip ettiğini belirterek doğru zamanın beraberinde sürece başlayacaklarını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75