banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ogan, Atun’u ziyaret etti..!
banner98
 




Mağusa Spor Akademisi Derneği başkanı Ahmet Ogan başkanlığındaki yönetim kurulu Bakan Sunat Atun’a akademiye vermiş olduğu desteklerden ve katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Nezaket ziyaretinde Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Mağusa Spor Akademisi Derneği’nin ülke sporuna yetiştirmiş olduğu gençleri ile önemli işler yaptığına vurgu yaparak, altyapılarda uzun yıllar görev yaparak deneyim ve tecrübe kazanan eğitmenlerin Akademide görev almasının önemine vurgu yaparak çalışmaları yakında takip ettiğini belirtti. Atun, sporu seven ve takip eden birisi olarak gençliğin daha iyi şartlarda spor yapması için sportif faaliyet sürdüren Derneğe imkanlar dahilinde maddi ve manevi destek vereceklerini söyledi.

Mağusa Spor Akademisi Derneği Başkanı Ahmet Ogan da, kurulduğu günden beridir, çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirterek, diğer spor branşlarında da faaliyetleri başlatmak için yapılan çalışmalardan sonucu almaya yakın olduğunu belirtti. Mağusa Bölgesinde tek özel Spor amaçlı akademi olduklarının altını çizen Ahmet Ogan, futbol altyapı çalışmaların yanı sıra Voleybol Şubesini açmak için çalışmalarda sona gelindiğini açıkladı. Voleybol Şubesi başkanlığına Okan Erdoğdu’nun getirildiğini açıklayan başkan Ahmet Ogan,  dernek yönetimini kabul eden Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun’a kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirerek, verdiği destek ve katkılardan dolayı derneği adına teşekkür etti. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75