banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Mahmut
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ödüllendirme devam edecek..!
banner98

 




        Yönetim kurulu toplantısında bu sezon başlatılan ayın başarılı antrenörleri, Nicosia Spors ana sponsorluğunda ara ödüllendirilmesine ligin ikinci devresinde de devam edileceği karar alındı.

İkinci devrenin ilk 7 haftası ile 13.hafta sonunda belirlenen derneğe üye olma koşulu, çalıştığı takımda ceza almamış, belirlenen haftalarda en çok puan toplayan antrenörleri kapsayacak olan ara ödüllendirme Süper, 1. 2.lig ve A2 genç takım antrenörlerini kapsıyor.

Ayrıca görev yaptıkları takımlarda başarılı olan teknik adamlar için her yıl geleneksel olarak sezon sonunda üye antrenörlerine yönelik yapılan ödüllendirme ise ligin tamamlanmasının ardından yapılacağı açıklandı.

 Dernek yönetim kurulu üyesi Mustafa Kabasakal’ın geçirmiş olduğu bay pas ameliyatından dolayı sağlık yardımı yapılmasına karar verildi.

2016-2017 futbol sezonuna yönelik her yıl sezon öncesi yapılan antrenör gelişim seminerleri lisan derecelerine göre Ağustos ayında yapılmasına karar verildi. İlk seminer teknik direktörlere yönelik, ikinci seminer A ve B lisansa sahip teknik adamlar, üçüncü ve son seminer ise C ve Kaleci antrenörler birlikte katılmasına karar verildi. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75