banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ocak’ta Mutluluk (4-1) Yanı Sardı..!
banner98

Yer: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı.

Hakemler: Mustafa Öztugay, Sertan Alkın, Recep Yamuk.

T.Ocağı: H.Piro, M.Avcı, Mehmet (54.Dk Deniz) T.Kaan, Bilal, A.Coşkun, Doğukan (54.Dk İlker) Remzi, Tonbara (70.Dk A.Can), A.Saygı, Akande

Baf Ülkü Yurdu: Erdoğan, Joseph, Lawal, Ahmet, Fikri, Mehmet (72.Dk Onur) İbrahim, Azat, Berk (60.Dk Hasan) Mustafa (46.Dk Tahsin) Hasan Sedatgil

Goller: 9.Dk Remzi, 38.Dk T.Kaan, 57.Dk Akande (P), 59.Dk Bilal(P) (TOL) 12.Dk Azat (Baf Ülkü Yurdu)

Ligde orta sıralardan yukarı tırmanmak isteyen iki takımın mücadelesinde gülen taraf ev sahibi Türk Ocağı oldu. 

9. dakikada gelişen T.Ocağı atağında A.Saygı’nın pasında ceza alanı içinde topla buluşan Remzi yerden düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

12. dakikada skora denge geldi. Gelişen Baf Ülkü Yurdu atağında Azat topla sol taraftan ceza alanına girdi, çarpraz pozisyonda olmasına rağmen sert vuruşunda topu ağlara gitti 1-1.

15. dakikada gelişen Baf Ülkü Yurdu atağında Azat’ın yine sol taraftan son çizgiye kadar inip geriye çıkardığı topa Berk vurdu M.Avcı çizgi üzerinden topu uzaklaştırarak rakibine gol şansı tanımadı.

24. dakikadaki T.Ocağı atağında Baf Ülkü Yurdu kalecisi ile defansının anlaşmazlığında araya giren Remzi’nin kafa vuruşunda top kaleci Erdoğan’ın üzerine gitti.

38. dakikada T.Ocağı bir kez daha öne geçti. A.Coşkun’un kullandığı serbest vuruşta kaleci Erdoğan’ın topa çıkıp çıkmamakta kararsız kalmasından yararlanan T.Kaan kafa ile topu filelere göndererek takımı adına skoru 2-1 yaptı.

46. dakikada Baf Ülkü Yurdu’ndan Azat’ın sol taraftan getirip al da at dediği pozisyonda Joseph topu filelere gönderemedi.

57. dakikada gelişen T.Ocağı atağında A.Saygı rakip ceza alanı içinde Lawal tarafından düşürülünce hakem bu hareketi penaltı olarak değerlendirdi. Atışı kullanan Akanda takımını 3-1 öne geçirdi.

59. dakikada hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Gelişen atakta Deniz keleci Erdoğan ile karşı karşıya kaldığı andaki vuruşunda top dışarı gitti. Bu pozisyonda kalecinin Deniz’e müdahalesi olduğu gerekçesi ile penaltı noktasını gösterdi. Bu kez atışı kullanan Bilal oldu ve skoru 4-1 yaptı.

79. dakikada gelişen Baf Ülkü Yurdu atağında Lawal’ın pasında Hasan’ın vuruşu dışarı giderken hakem kaleci H. Piro’nun Hasan’a müdahalesi olduğunu belirterek penaltı noktasını gösterdi. Joseph’in penaltısında kaleci H.Piro rakibine gol şansı tanımadı.

Karşılaşma 4-1 Türk Ocağı üstünlüğünde sona erdi. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75