banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ocak’ta Karakaya Dönemi Başlıyor..!
banner98

Süper Ligin Girne temsilcilerinden Türk Ocağı’nda seçimli genel kurul 19 Haziran Salı günü yapılıyor.

5 yıldır Türk Ocağı’nın başkanlığını yapan Fahri Altınör döneminin son yılında Kıbrıs Kupası ve Süper Kupayı müzesine götüren sarı siyahlı kulüpte 19 Haziran Salı günü yapılacak genel kurulda tek aday olarak başkanlığa girmeye hazırlanan Şükrü Karakaya’ya büyük destek var.

Fahri Altınör’ün görevine devam etmeyecek olmasının ardından, camianın tanıdığı iş adamı Şükrü Karakaya Türk Ocağı başkanlığı için tek aday oldu. Sarı siyahlı kulüpte mevcut yönetimin de büyük desteğini alan Karakaya dönemi genel kurul sonrasında resmen başlamış olacak

Karakaya döneminin başlamasına sayılı günler kala, ilk iş teknik direktör konusunun çözülmesi. Türk Ocağı tecrübeli çalıştırıcı Turan Altay ile dün ikinci kez görüşürken son karar pazar günü çıkacak. Karakaya, zirvede bir takım yaratmak adına üç yabancı yanında en az üç de yerli futbolcu ile bir kaleci transferi için de çalışmalara başladı

Başta başkan Fahri Altınör ve yönetiminden büyük destek alan Karakaya, Türk Ocağı’nı kurumsallaştırma ve takım içinde büyük revizyona gitmeyi planlıyor.

Karakaya, zirvede bir takım yaratmak adına üç yabancı yanında en az üç de yerli futbolcu ile bir kaleci transferi için kolları sıvadı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75