banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. kktc spor Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ocak’ta Huzur Operasyonu..! Avcı Affedildi..!
banner98

T.Ocağı yoğun idman ve maç temposuyla birlikte dün Malpas’ta kampa girdi. Teknik patron Hasan Topaloğlu, defansta alternatif yaratmak için önce MTG’dan Kaan Güder’i kadroya kattı daha sonra da bir süredir kadro dışı olan ve satış listesinde yer Mustafa Avcı’yı kadroda görmek istediğini yönetime bildirmesinin ardından, dün yönetim ile yaptığı görüşme sonrası Avcı yönetimden özür dilemesinin ardından affedildi ve dün başlayan ilk etap kamp kadrosuna dahil edildi.

Uzun süredir kadro dışı kalan ve satış listesine konulan oyuncu ısrarla başka takıma gitmek istemeyerek Türk Ocağı’nda forma giymek istemesi ve fedakarlıklar yapması neticesinde yönetimden den özür dileyerek formasına yenişden kavuşmuş oldu.

Türk Ocağı yönetimi de 2 yıldır başarı ile forma giyen oyuncularına bir şans daha verme kararı aldıklarını ve büyütecek bir olay olmaması nedeni ile ısrarla takıma dönmek isteyen oyuncularını affettiklerini açıkladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75