banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Binatlı YDÜ Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ocak’ın gazı Abohor’da bitti..! (3-1)
banner98

 





            Cihangir Stadı’nda oynanan 12.hafta karşılaşmasında gülen taraf ev sahibi oldu. Cihangir konuk ettiği Türk Ocağı’nı her iki devrede de bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti ve puanını 22’ye yükseltti. Türk Ocağı ise aldığı bu yenilginin ardından 19 puanda kaldı.



            Bilindiği üzere sarı siyahlılar 5.haftadan itibaren 19 puan toplamıştı. Ev sahibi ekip karşılaşmaya çok hızlı başlarken, 14.dakikada genç futbolcu Ali Öztürk mükemmel bir golle takımını öne geçirdi. Golden sonra baskısına devam eden Mesarya temsilcisi, 29.dakikada tecrübeli futbolcusu Ertan’ın akıl dolu golü ile farkı 2’ye çıkardı ve ilk devre Cihangir’in 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.



             İkinci devreye hızlı başlayan taraf konuk ekip oldu. 49.dakikada golcü isim Ertaç frikikten farkı 1’e indirirken, sarı siyahlılar golden sonra rakibinin üzerine gitmeye başladı. Girne temsilcisi kaleci Mehmet ve direkleri geçemezken, 83.dakikada Cihangir kaptanı Fırat sahneye çıktı ve attığı mükemmel golle takımının galibiyetini perçinledi. Karşılaşma ev sahibi Cihangir’in 3-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.



Yer: Cihangir Stadı

Hakemler: Serkan Şimşek, Zekai Töre, İsfendiyar Açıksöz, Hasan Eriş

Cihangir: Mehmet, Burak, Salih Say, Mikail, Hasan Yaşınses (89’Eser), Yannick (90’Hüseyin), Fırat, Ertan, Ali Öztürk (85’Seyhan), Halil Turan, Utibe

Türk Ocağı Limasol: Matthaios, Coşkun, Mustafa Avcı, Mustafa Ercan (77’Osman Aktaş), Yunus, Muhammet, Burak, Doğukan (46’Hasan Sadrazam), Emeka, Ertaç, James (77’Adams)

Goller: 14’Ali Öztürk, 29’Ertan Bulut ve 83’Fırat Ersalan (Cihangir), 49’Ertaç Taşkıran (Türk Ocağı Limasol)



 

Maçtan Notlar



7.dakikada sağdan gelişen TOL atağında yapılan ortada top Cihangir’li futbolcunun eline çarptı ancak Serkan Şimşek devam kararı verdi. Bu pozisyonda TOL yede kulübesi ve futbolcuları hakeme penaltı itirazında bulundu.
14.dakikada Halil Turan serbest atışı kullandı, top barajdan sekti ve Ali’nin önünde kaldı, Ali de yarı vole bir vuruşla topu filelere gönderdi (1-0).



26.dakikada gelişen Cihangir atağında Ali rakibinden sıyrıldı, vuruşunda top kalecide kaldı.
29.dakikada fark 2’ye çıktı. Bu dakikada Coşkun kalecisi Matthaios’a pasını verdi, Ertan kaleciye baskı yaptı, Matthaios topu uzaklaştırmak isterken top kısa düştü ve Halil Turan’da kaldı, Halil pasını Ertan’a aktardı ve Ertan da boş kaleye akıl dolu bir vuruş yaparak skoru 2-0 yaptı.



35.dakikada Ertaç’ın frikik vuruşunu Mehmet çıkardı. İlk devre Cihangir’in 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.
47.dakikada Cihangir’den Fırat 3 oyuncudan sıyrıldı, pasında Halil Turan bomboş pozisyonda topu dışarıya gönderdi.
49.dakikada yay üzerinde kazanılan serbest atışı Ertaç kullandı ve topu filelere gönderdi (2-1).



56.dakikada soldan gelişen TOL atağında Emeka kesti, Ertaç’tan önce Mikail çok önemli bir müdahale ile topu dışarıya gönderdi.
57.dakikada kullanılan köşe atışında oluşan karambolde, Burak’ın vuruşu direkten döndü, dönen topa yine Burak vurdu, bu kez de Fırat topu çizgi üzerinden uzaklaştırdı.
78.dakikada Türk Ocağı’ndan Adams’ın sert vuruşu az farkla dışarıya gitti.
81.dakikada Burak’ın ceza sahası dışından sert vuruşunu Mehmet önledi.
83.dakikada ani gelişen Cihangir atağında Halil Turan kaleciyi aşırdı, top iyi takip eden savunma oyuncusu Mustafa Avcı topu uzaklaştırdı ancak topun gelişine Fırat mükemmel bir vuruş yaparak skoru 3-1’e getirdi.



90+1.dakikada Osman’ın yakın mesafeden plase vuruşu kaleci Mehmet’te kaldı. Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Cihangir konuk ettiği Türk Ocağı’nı 3-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla tamamladı ve rakibini Girne’ye eli boş gönderdi.



HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75