banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ocak ‘’YAK’’tı Gitti..! (3-5)
banner98

Dün Atatürk stadında Yenicami ile T.Ocağı hazırlık maçında karşılaştılar. Her iki takımında ideal kadrosuna yakın bir tertiple sahaya çıktığı mücadeleyi Kerem Eran yönetti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Yenicami oldu ve gelişen bir atakta Tansel ile 1-0 öne geçti. T.Ocağı daha sonra oyunda dengeyi kurdu ve Akende’nin attığı golle skoru 1-1 yaptı.

Yenicami defansının büyük hatasında topu alan Remzi kaleci Ercan ile karşı karşıya kaldı ve topu ağlara göndererek skoru 2-1 yaptı.

İlk devrenin son bölümünde gelişen T.Ocağı atağında ceza alanı içine inen Tom’un vuruşu üst direkten geri döndü topu Akende filelere gönderdi ve ilk yarınında skorunu belirlemiş oldu 3-1.

2.devrede yine karşılıklı ataklar vardı. Karşılaşma sert ve temposu yüksek geçerken, T.Ocağı rakip ceza alanı içinde Ahmet Saygı rakiplerinden sıyrıldı ve topu ağlara göndererek skoru 4-1 yaptı.

Yenicami farkı azaltmak için Kenneth ve Mehmet Altın’ı oyunu sürdü. M.Altın orta alandan aldığı topla ceza yayı üzerine kadar geldi ve attığı şut filelerle buluşunca skor 4-2 oldu.

T.Ocağı bu gole cevap vermede gecikmedi ve golcüsü Akende ile bir gol daha bulunca skor 5-2’ye geldi.

Yenicami kazanılan bir korner atışında arka direkte Ünal topu ağlarla buluşturdu ve maçın skorunu tayin etmiş oldu 5-3.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75