banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Final 10 Mayısta.. Esentepe Komada.. (01) Mormenekşe Hayatta Galatasaray Galibiyet Serisini 13 Maça Çıkardı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ocak Raif diyor başka bir şey demiyor..!
banner98

 




           Bostancı Bağcıl'da harika bir performans yakalayarak adeta yeniden eski günlerine geri dönen Raif'e Binatlı ve Türk Ocağı kulüplerinin talip olduğu öğrenildi.

Özellikle Türk Ocağı’nın 2 oyuncu + para teklif etmesi nedeniyle transferde çok daha fazla önde olduğu ve eğer Raif bir kulübe satılacaksa oyuncunun Türk Ocağına verilmesinin beklendiği öğrenildi.  Türk Ocağı’nın Murat Gertik, Muhammet Uçar ve 50 Bin TL teklifi Bağcıl’ın başını döndürürken Raif’in de takımı ilk devrede sırtlaması yönetimi karar vermede zor durumda bırakıyor.

Binatlı'nın ise kulübün taleplerini karşılayacak düzeyde bir teklif sunmasının çok zor olduğu çünkü Bağcıl’ın paradan çok takımdaki kaliteli bonservisli oyuncu sayısını arttırmayı amaçladığı biliniyor.  

Öte yandan oyuncunun verilmesi için diğer transferlerde de birçok etkenin bir araya gelmesi gerektiği ve halen daha oldukça uzak bir ihtimal olduğu öğrenildi. Özellikle yeşil beyazlı ekibin bugün Çetinkaya’dan Raif’in ikizi Sabri’yi istediği ve bu transferin gerçekleşmesi durumunda Raif’in ayrılmasının söz konusu olmayacağı öğrenildi. Çetinkaya’nın ilk etapta bu transfere sıcak bakmadığı ancak yine de masaya oturabiliriz cevabı verdiği de sızan bilgiler oldu.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75