banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Mahmut
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ocak, öldü öldü dirildi..! (1-0)
banner98

Saha: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı

Hakemler: Ali Özer-Cemal Sakallı-Sertan Alkın

TOL: Ali-Ömer (dk. 79 Mehmet Uçar)- İsmet-Mustafa Avcı-Bilal- james- Micheal Dome-Doğukan- Hascan (dk. 79 Justice)- Remzi (dk. 89 Hasan)- Micheal Eneramo

Binatlı: Yusuf-Erbay-Ayhan-Taner (dk. 64 Eren)- Çağdaş (dk. 46 Remzi)- Reşit- Mehmet Erol-Mehmet Neşe (dk. 46 Şenol)- Peter- Kehinda- Bello

Gol: Dk. 13 Remzi (TOL)

K-Pet Süper Lig'de 28. hafta mücadelesinde Türk Ocağı ile Binatlı, Girne 20 Temmuz Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadele ev sahibi Türk Ocağı'nın 1-0 üstünlüğünde sonuçlandı. Türk Ocağı'na galibiyeti getiren tek golü 12. dakikada Remzi Betmezoğlu kaydetti.

Dk. 6: Remzi’nin sağ kanattan ortasına gelişine sert vuran Eneramo’nun şutunu kaleci Yusuf köşede kontrol ederek gol olmasına izin vermedi.

Dk. 13: Hascan sol kanattan topu kale içine kesti, Eneramo’nun vuruşu direkten geri geldi, Remzi tamamlayarak topu ağlara gönderdi. 1-0

Dk. 15: Hascan yine pasını Eneramo ile buluşturdu, Eneramo Doğukan’ı kaçırdı, Doğukan kaleci Yusuf ile karşı karşıya pozisyonda topu dışarı attı.

Dk. 53: Hascan soldan ortaladı, Doğukan gelişine vurdu, top kaleci Yusuf’tan geri döndü, Remzi bu topu tekrar kaleye gönderdi, top dışarı gitti.

Dk. 63: Şenol’un kaleye kestiği topu Bello kaleye gönderdi, top kaleci Ali’den döndü.

Dk 64. Kullanılan korner atışında Türk Ocağı kalecisi Ali ile savunma oyuncuları çarpıştı. Ali yerde kaldı. Erbay boş kaleye topu göndererek golü attı. Ancak orta hakem Ali Özer ilginç bir kararla pozisyona faul çalarak golü iptal etti.

Dk. 70: Binatlı köşe atışı kullandı, Bello bu topu kafa ile kaleye gönderdi. Mustafa Avcı çizgiden topu uzaklaştırarak gol olmasına izin vermedi.

Dk. 75: Remzi pasını Doğukan’a verdi, O Eneramo’ya bıraktı, Eneramo’nun vuruşu dışarı gitti.

Dk. 78: Eneramo’nun vuruşu kaleci Yusuf’tan geri geldi, Remzi kafa ile topu bir kez daha kaleye gönderdi, top dışarı çıktı.

Dk. 90+2 Bello, topu Ocak kale içine çevirdi, altı pasta bu topa vuramayan Peter mutlak bir golü kaçırdı.

Bu galibiyetle Türk Ocağı puanını 38'e yükseltirken, Binatlı 49 puanda kaldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75