banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ocak kupada TATlandı..! (1-4)
banner98

 





Yer: Beylerbeyi Ali Özsoy Stadı

Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Kaan Koday, İrfan Alıcı, Hakan Muhtaroğlu

Tatlısu: Aytekin, Aytun, Güncel, Kemal, Veli, Sonalp, Mustafa, Oğuz, Ali Nazlıoğlu, Ali Yılmaz, Ahmet Eker

Türk Ocağı Limasol: Cenk, Ertaç, Muhammed, Burak, Emeka, Mustafa Ercan, James, Justice, Coşkun, Bilal, Hasan

Goller: 22’Ali Nazlıoğlu (Tatlısu), 20’(P), 23’ ve 35’Ertaç, 52’Burak Sarıkaya (TOL)


Beylerbeyi Ali Özsoy Stadı’nda oynanan karşılaşmada 2 renktaş ekip Tatlısu ile TOL karşı karşıya geldi. Karşılaşmada üstün bir performans sergileyen konuk ekip Türk Ocağı rakibini 4-1 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı. Maunacılara turu getiren golleri Ertaç (3) ve Burak kaydederken, Tatlısu’nun tek golü Ali Nazlıoğlu’ndan geldi.

Karşılaşmanın 20.dakikasında golcü isim Ertaç penaltıdan attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden 2 dakika sonra Tatlısu’dan Ali Nazlıoğlu güzel bir kafa vuruşu ile skora dengeyi getirirken maunacılardan cevap gecikmedi ve 23.dakikada Ertaç’ın golü ile skor 2-1 oldu. Yeniden öne geçen Ocak, oyunu rakip sahaya yığarken, 35.dakikada Ertaç kendisinin ve takımının 3.golünü atarak skoru 3-1’e getirdi ve ilk devre bu skorla tamamlandı.

Karşılaşmanın 2.devresinde oyunu rölantiye alan Türk Ocağı, 52.dakikada Burak’ın kafa golü ile skoru 4-1’e getirdi ve karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Türk Ocağı maçı 4-1 kazanarak adını üst tura yazdırdı.

 

HABER: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75