banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ocak, İmamoğlu ile Gururlandı..!
banner98

Nede olsa İstanbul’un yeni başkanı geçmişte Maunacıların (Türk Ocağı Limasol) kalecisiydi. Bir dönemler TOL’da kalecilik yapan Ekram İmamoğlu’nun fotoğrafı dün sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı adeta.

İmamoğlu’nun KKTC’deki geçmişi Kıbrıs Haber sitelerine konu oldu. Maunacılar da İstanbul’da zaferini ilan eden eski kalecilerine kayıtsız kalamadı.

TOL’un sosyal medya hesaplarından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Ekram İmamoğlu için kutlama ve tebrik mesajı yayınladılar.

TOL Başkanı Şükrü Karakaya “Sayın Başkanla ve danışmanları ile seçim sürecinden buyana irtibat halindeyiz. Kendisi bize söz verdi. Seçilmesi halinde mazbatasını alır almaz ilk resmi ziyaretini Kıbrıs’a ve kulübümüze yapacak” dedi.

Bir “maunacı”nın Türkiye’nin en büyük ilinin başkanı olmasından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Karakaya “biz kendisi ile gurur duyuyoruz.

Geçtiğimiz yıl Girne derbisi için davet etmiştik ve masterler maçında kalemizi korumuştu. Bizim ile ilişkileri hep üst seviyede oldu, bundan sonrada böyle olacağına inancımız tamdır” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75