banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ocak, GG’yi Yolcu Etti..! (1-3)
banner98

Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı

Hakemler: Hüseyin Özkan-Sabriye Atikoğlu-Necmi Bulut

G.Gücü: Raif, Lawrance, M.Kaygısız(61.Dk Halil)Aşkın, Tayfun(81.Dk Arif) Prince(81.Dk Mahmut)Kalonji, Sezgin, Erin(71.Dk Hacı)Berke, Hasan(71.Dk Cahit)

T.Ocağı: Cenk, Akın(46.Dk Ali)Bilal, Kaan(46.Dk M.Şimşek)M.Uçar, İlker, İbrahim, İdan(87.Dk Şükrü), Levan(84.Dk Emre)Remzi(87.Dk Deniz), Oha

Goller: Dk. 20 Kolanji(G.Gücü)Dk. 57 Levan, dk. 60 Remzi, dk. 79 Oha(T.Ocağı)

13. dakikadaki G.Gücü atağında Kolanlı soldan ceza alanına girdi gerideki arkadaşına çıkarmak istediği topu Bilal uzaklaştırarak tehlikeyi önledi.

20. dakikada G.Gücü takımından Kolanji yine sol taraftan ceza alanına girdi, vuruşunda yan direğe de vuran top ağlara gidince G.Gücü 1-0 öne geçti.

37. dakikada G.Gücü defansının uzaklaştıramadığı topu alan T. Ocağı’ndan Levan kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen çok kötü bir vuruşla topu dışarı atarak mutlak bir golü kaçırmış oldu.

39. dakikadaki T.Ocağı atağında defanstan seken topa Remzi vurdu bu kez top yan direkten döndü ve defans topu uzaklaştırdı.

57. dakikada skora denge geldi. Gelişen atakta kaleci ile defansın anlaşmazlığında araya giren Levan kafa ile topu filelere göndererek skoru 1-1 yaptı.

60. dakikada T. Ocağı öne geçti. İdan’ın sert şutunda defanstan seken topu iyi takip eden Remzi takımını 2-1 öne geçiren golü attı.

79. dakikadaki T.Ocağı atağında Halil’in şutunda kaleciden dönen topu bu kez Oha ağlara gönderdi ve takımı adına skoru 3-1 yaptı.

Maç da bu skorla sona erdi ve T.Ocağı haftalar sonra kazanırken G.Gücü bu mağlubiyetle lige veda etti.

banner116
Anahtar Kelimeler:
OcakGGyi Yolcu Etti.. (13)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75