banner108
Öne Çıkanlar KKTC FUTBOL LİGLERİNDE 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMLARI.. UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. Perotti kktc spor Hakemler hem gezdi hem eğlendi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ocak, GG’yi yedi bitirdi..! (7-0)
banner98

  




Kıbrıs Kupası’nın 2’nci Tur rövanş karşılaşmasında rakibi Türk Ocağı Limasol’a farklı bir skorla 7-0 mağlup olan Gençlik Gücü Kıbrıs Kupası’na veda etti.

22’nci dakikada, kaleye yaklaşık 20 metre uzakta topla buluşan Ertaç Taşkıran, plase bir vuruşla topu ağlara yolladı, TOL:1- GG:0.

29’uncu dakikada, Gençlik Gücü kalecisi Ferhat Oğlak savunma arkadaşlarıyla anlaşamadığı bir anda, geriye geçen topu önünde bulan Ertaç Taşkıran topu boş kaleye gönderdi, TOL:2- GG:0.

36’ncı dakikada, Gençlik Gücü savunmasının hatasını affetmeyen Ertaç Taşkıran bir kez daha topu ağlara gönderdi, TOL:3- GG:0.

Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi TOL’un 3-0’lık galibiyeti ile kapandı.


51’inci dakikada, gelişen Gençlik Gücü atağında Erdoğan Emiroğlulları’nın pasında Hüseyin Küsbeci’nin kaleci alanı içinde dokunduğu topu kaleci Cenk Yılmaz kornere gönderdi.

53’üncü dakikada, TOL’dan Chukwuemeka Uzokwe orta alandan aldığı topla Gençlik Gücü ceza sahasına kadar girdi, kaleci Emrah Yılmaz kalesinden çıkınca topla buluşturduğu Ertaç Taşkıran topu ağlara göndermede zorlanmadı, TOL:4- GG:0.

77’nci dakikada, TOL’dan Ertaç Taşkıran’ın uzun pasında top arkasına düşmesine rağmen Salih Say, güzel bir röveşata ile topu ağlara gönderdi, TOL:5- GG:0.

84’üncü dakikada, sağdan gelişen TOL atağında Chukwuemeka Uzokwe topu bu kez pas verme yerine kaleye vurdu ve ağları havalandırdı, TOL:6- GG:0.

90’ıncı dakikada, Chukwuemeka Uzokwe’nin sağdan kestiği topla buluşan Ertaç Taşkıran karşılaşmanın skorunu ilan eden golü kaydetti, TOL:7- GG:0.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75