banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy BozalanlarEvrensel İkilisi Zirvede Şanlıtürk Korbay
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ocak Gençleri Şampiyonluk İçin Geri Sayımda..!
banner98

Ligde 26 hafta geride kalırken 24 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek namağlup yoluna devam eden TOL gençleri, bu hafta şampiyonluk için sahaya çıkacak.

Sarı siyahlılar, Cumartesi günü ligin güçlü ekiplerinden Esentepe’ye konuk olacak. Türk Ocağı U21 Takımı, zorlu deplasmandan 3 puan çıkarması durumunda ligin tamamlanmasına 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.

Ligin ilk devresinde Girne’de oynanan mücadeleyi Türk Ocağı takımı 4-1 kazanmıştı. 74 puanla zirvede yer alan Türk Ocağı’nın en yakın takipçisi Mağusa Türk Gücü ise 65 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Türk Ocağı’nın rakibi Mağusa Türk Gücü’nü her iki karşılaşmada da mağlup etmesinden dolayı ikili averajda da üstünlüğü bulunuyor.

HABER: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75