banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ocak, Boğaziçi’ne acımadı..!(4-1)
banner98

 




Stadyum: Girne 20 Temmuz Stadı

Hakemler: Serdar Bilgimer, Ahmet Özkurtuluş, Zekai Töre

TOL:  Cenk, Yunus, Mustafa Avcı (Mustafa Ercan) , Salih, Kaan, Pascal, Muhammed, Burak (İlker), Deniz, Doğukan (Ertaç), Emeka

Yeni Boğaziçi: Ersoy, Zeki (Emin), İsmail, Diallo, Hüseyin, İbrahim (Furkan), Mehmet Çağakan, Ramadan (Orhan),Talat, Blessing, Hakan

Goller:  8.Dk Deniz, 57, 73 ve 88.Dk Ertaç (TOL), 67.Dk Blessing (Yeni Boğaziçi)

 

4.Dk: TOL'da sağ çaprazda kazanılan frikikte Burak topu direkt kaleye gönderdi ancak kaleci Ersoy gole izin vermedi.

8.Dk: TOL atağında Burak'ın pasıyla Yunus sağdan ceza sahasına girdi ve topu gerideki Deniz'e çıkardı. Deniz'in vuruşunda top filelere gitti. TOL 1-0 Yeniboğaziçi

16.Dk: Yeniboğaziçi atağında Blessing'in ceza sahası dışından vuruşunu kaleci Cenk çeldi.

37.Dk: Yeniboğaziçi'nin kaleye oldukça yakın bir noktadan kazandığı frikiği Diallo direkt kaleye gönderdi ancak top yan ağlarda kaldı.

47.Dk:  TOL atağında Burak'ın pasıyla Deniz savunma arkasına sarktı ancak kaleci Ersoy kalesini zamanında terk ederek tehlikeyi önledi.


57.Dk: TOL atağında Ertaç ceza sahası dışından sert ve düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. TOL 2-0 Yeniboğaziçi

62.Dk: TOL atağında Muhammed soldan ceza sahasına girdi ve topu gerideki Ertaç'a çıkardı. Onun vuruşunda top kaleci Ersoy'dan geri geldi. Emeka dönen topu tamamlamak isterken Ersoy topa sahip oldu. Bu pozisyonda Emeka yerde kaldı ve penaltı bekledi ancak hakem Serdar Bilginer devam dedi.

67.Dk: Yeniboğaziçi atağında Diallo'nun ara pasıyla Blessing soldan ceza sahasına hareketlendi ve vuruşunda topu filelere gönderdi. TOL 2-1 Yeniboğaziçi

73.Dk: TOL atağında İlker’in ortasında Ertaç'ın vuruşu filelere gitti. TOL 3-1 Yeniboğaziçi

77.Dk: TOL atağında Ertaç hızla rakip alana yöneldi ve kaleci Ersoy'dan sıyrılıp vuruşunu yaptı ancak savunma topu çizgiden çıkardı.

88.Dk: TOL atağında Deniz'in pasıyla Ertaç savunma arkasına sarkarak kaleci Ersoy ile karşı karşıya kaldı ve vuruşunda topu filelere gönderdi. TOL 4-1 Yeniboğaziçi.

Geri kalan dakikalarda başka gol olmayınca Türk Ocağı maçtan 4-1 galip ayrıldı.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75