banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan arenasporkolik Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ocağı, Penaltılarda ‘’YAK’’tılar..! (4-5)
banner98

Yer: 20 Temmuz Mete Adanır Stadyumu

Hakemler: Ali Özer, Ferhat Tuna, Özal Çağlayan

Türk Ocağı: Hasan, Mustafa, M.Uçar, T.Kaan, Bilal, M.Aylanç, Malık, A.Coşkun (53.Dk Tonbara) Akande, Ahmet Saygı (75.Dk Deniz) Remzi.

Yenicami: Ozan, Hasan (95.Dk Eray) Emin, Yasin, H.Sadıklar, Aminu, Hascan, Salih (60.Dk Tansel)Farouk (65.Dk M.Çavuş) (117.Dk M.Altın) Kenneth, John Ebuka.

Goller: Deniz, Mehmet Uçar, Tonbara (Türk Ocağı) Kenneth, Mehmet Altın, Eray, Emin (Yenicami)

38.DK: Farouk ile başlayan Yenicami kontra atağında bu oyuncunun ara pasında John Ebuka kaleci ile karşı karşıya pozisyonda vuruşunu Hasan Piro ayakları ile önlemeyi başardı.

42.DK: Bu kez John Ebuka ile başlayan Yenicami atağında bu oyuncunun pasında Farouk’un yaptığı vuruşu kaleci Hasan Piro güzel önledi.

53.DK: Gelişen organize Türk Ocağı atağında ceza yayı üzerinde topla buluşan Akande’nin vuruşunu kaleci Ozan önlemeyi başardı.

73.DK: Sağ kanattan çabuk gelişen Yenicami atağında Aminu’nun güzel ortasında John Ebuka’nın güzel kafa vuruşunu kaleci Hasan Piro güzel bir refleksle kornere çeldi.

99.DK: Kalabalık adamla başlayan etkili Türk Ocağı atağında savunma arkasına iyi sarkan Akande’nin vuruşu Ozan’dan dönerken, dönen topa bu kez Tonbara’nın yaptığı vuruşu çizgi üzerinden Emin uzaklaştırdı.

104.DK: Türk Ocağı takımının kazandığı serbest vuruşta Malik’in ortasında Bilal’ın vuruşunu direk dibinde kaleci Ozan önlemeyi başardı.

115.DK: Bir başka Türk Ocağı’nın kullandığı serbest vuruşta yapılan ortada Turgut Kaan’ın vuruşunu kaleci Ozan bir kez daha önlemeyi başardı.

118.DK: Türk Ocağı kontra atağında Deniz Kibar’ın kendi çabası ile hazırladığı pozisyon sonrası yaptığı etkili vuruşu kaleci Ozan son anda kornere çeldi.

Geriye kalan dakikalar sonucu değiştirmeyince, penaltı atışlarına geçilen karşılaşmanın kazananı Yenicami oldu.

FOTOLAR : CEMİL GARİP 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75